Het Marvel’s Avengers-project waar de studio’s Crystal Dynamics en Eidos Montreal stiekem aan hebben gewerkt was denk ik een van de titels waar mensen iets van wilde zien de afgelopen E3.

Gelukkig voor ons kondigde uitgever Square Enix nog voor de E3 wat details aan over de aankomende game. De titel heeft Marvel’s Avengers en is een singleplayer en multiplayer coop game. En nu de presentatie van Square voorbij is weten we zoveel meer!

Marvel’s Avengers gaat over Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow en Captain America. Nadat er een gruwelijk ongeval plaatsvindt gaan de Avengers uit elkaar en worden ze verbannen door het volk, totdat 5 jaar na dit ongeval hun hulp weer nodig is: Avengers Assemble! Ook niet onbelangrijk tijdens deze conferentie werden ook de voice-actors aan ons voorgesteld en daarvoor hebben ze niet de minste gekozen lees maar!

Ander Square Enix nieuws:
Sterrencast voor Marvel’s Avengers
Final Fantasy VII Remake details en releasedatum
People Can Fly en Square Enix onthullen nieuw IP Outriders

Marvel’s Avengers E3 2019 Trailer

LAAT JE SUPERKRACHTEN SPREKEN IN MARVEL’’S AVENGERS VAN SQUARE ENIX EN MARVEL ENTERTAINMENT
BELEEF EEN ORIGINEEL AVENGERS-AVONTUUR VANAF MEI 2020

Hilversum, 11 juni 2019 – Marvel Entertainment en Square Enix® onthullen met trots Marve’s Avengers, een epische action-adventure game die een filmachtig verhaal combineert met gameplay voor één speler of samenwerkende spelers. Marvel’ss Avengers wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics® in samenwerking met Eidos-Montréal, Crystal Northwest en Nixxes Software, en verschijnt op 15 mei voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief Xbox One X, Stadia en pc.

Marvel’s Avengers nodigt spelers uit om hun superhelddromen te verwezenlijken. In deze definitieve game-beleving van Avengers komen uitmuntende verhaalvertelling en een immer groeiend universum samen. Benut buitengewone vaardigheden, maak aanpassingen aan je steeds grotere groep helden, vorm teams van vier spelers en verdedig de aarde tegen escalerende dreigingen.

Marvel’s Avengers begint op A-Day, wanneer Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow en Thor een hi-tech hoofdkwartier van de Avengers in San Francisco openen inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier die wordt aangedreven door een experimentele energiebron. Het festijn neemt een dodelijke wending wanneer een rampzalig ongeluk leidt tot massale vernietiging. Wanneer de Avengers de schuld krijgen van de tragedie, gaan ze uit elkaar. Vijf jaar later zijn alle superhelden verboden. Maar wanneer de wereld in gevaar is, schuilt de enige hoop in het herenigen van de machtigste helden op aarde.

“Crystal Dynamics is een van de meest getalenteerde en gerespecteerde game-ontwikkelingsstudio’s in de industrie en we zijn bijzonder enthousiast over hun ambitieuze visie voor Marvel’s Avengers,” aldus Jay Ong, EVP, Head of Games bij Marvel Entertainment. “Onze fans zullen smullen van deze authentieke, innovatieve, nooit eerder vertoonde kijk op onze helden, inclusief een verhaal dat een belangrijke rol speelt in Marvels storytelling. Deze game is de toekomst voor de Avengers.”

“Als superfans is het werken met Marvel en deze personages een droom die uitkomt en we zijn verheugd om Marvel’s Avengers eindelijk aan de wereld te kunnen tonen”, aldus Scot Amos, studiohoofd bij Crystal Dynamics. “Dit is onze originele versie van deze iconische superhelden. Door de gecombineerde ervaring van onze bedrijven te benutten voor epische action-adventure storytelling, bouwen we aan een universum waar fans zich nog jarenlang in kunnen onderdompelen.”

Marvel’s Avengers heeft een filmachtig verhaal, verrijkt met de spectaculaire actie waar Crystal Dynamics om bekend staat. Met regelmatige content-updates, neemt de game spelers mee op een epische reis die zich uitstrekt over meerdere jaren.

“We hebben de beste ontwikkelaars uit de hele industrie verzameld om spelers een onvergetelijke reis te bezorgen.” zegt Ron Rosenberg, studiohoofd bij Crystal Dynamics. “Om elke speler een werkelijk heroïsche ervaring te garanderen, maken we bekend dat ons verhaal zich over meerdere jaren zal uitstrekken, zonder loot boxes of pay-to-win-scenario’s. Elke nieuwe Super Hero en regio wordt zonder extra kosten geleverd aan spelers die de core game bezitten. Dit is nog maar het begin van wat we voor onze fans in petto hebben.”

Square Enix is ook verheugd om een wereldwijde samenwerking met PlayStation aan te kondigen en zal binnenkort meer details over verrassingen voor PlayStation-spelers delen.

Spelers van over de hele wereld kunnen hun reis in Marvel’s Avengers beginnen op 15 mei 2020.

Onze volledige analyse van de Square Enix E3 2019 presentatie is hier te vinden.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply