Als 2022 als gaming jaar ergens om bekend zal staan, dan is het hoeveel games het niet gered hebben om uit te komen. Zo werden eerder al titels als Starfield, Redfall, Forspoken, het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild en vele anderen verzet naar volgend jaar. Marvel’s Midnight Suns is het laatste slachtoffer.

De game is in ontwikkeling bij Firaxis, die bekend staan om hun XCom games. Marvel Midnight Suns is dan ook een turn based strategy game met kaart-elementen met verschillende Marvel personages in de hoofdrol. Personages zoals Spider-Man, Wolverine, Blade en Captain Marvel zijn speelbaar. Badguys zijn er ook, maar dan in een meer demonische vorm dan hoe je ze gewend bent.

Het was van origine de bedoeling dat de game eind 2021 ging verschijnen, waarna 7 oktober 2022 de datum werd om in de kalender op te schrijven. Helaas is via social media kanalen nu bekend gemaakt dat de release wederom wordt opgeschoven.

We hebben een belangrijke update om te delen betreffende de release datum voor Marvel’s Midnight Suns. Na gesprekken met het team, hebben we de beslissing genomen om de lancering naar achteren te zetten om verzekerd te zijn dat we de beste ervaring kunnen brengen voor onze fans. We zullen later dit fiscale jaar lanceren op Windows PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch versies zullen later volgen.

We weten dat fans zich erop verheugen om Marvel’s Midnight Suns te spelen en we zullen de extra tijd gebruiken om de best mogelijke ervaring voor iedereen te bieden. Marvel’s Midnight Suns is ongetwijfeld de grootste game die we ooit gemaakt hebben en we waarderen de steun die de spelers ons hebben gegeven door de jaren heen.

Bedankt – Het team van Marvel’s Midnight Suns

Als eerste kunnen we concluderen dat ze weinig te vertellen hebben, aangezien tweemaal “de beste ervaring” als reden wordt gebruikt voor het uitstel. Het huidige fiscale jaar loopt tot april 2023. Met dit soort grote titels is het dan best logisch dat we februari of maart kunnen opschrijven als mogelijke releasemaanden voor de game, maar dat is enkel speculatie.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply