Zo nu en dan krijg je een verrassing voorgeschoteld als gamer waarbij er soms meer vraagtekens ontstaan dan antwoorden. Dat is voor velen zeker het geval toen afgelopen avond tijdens Gamescom Opening Night Live – georganiseerd en gepresenteerd door Geoff Keighley – de nieuwe titel Marvel: Midnight Suns werd aangekondigd. De game wordt uitgegeven door 2K en gemaakt door Firaxis, die je kan kennen van strategy franchises zoals Xcom en Civilization. Het zal niet verbazen dat Midnight Suns dan ook een tactische RPG gaat worden die ongetwijfeld elementen van Xcom gaat combineren met bijvoorbeeld personage-progressie zoals Wasteland.

Aan een toffe line-up aan Marvel personages zal het in ieder geval niet liggen. Iron Man, Ghost Rider, Wolverine, Doctor Strange en Blade zijn slechts enkele van de helden die in de trailer te zien zijn.

Gameplay is nog niet vrijgegeven, maar dat gaat wel gebeuren op 1 september. Heel lang wachten op de game hoeft ook niet, want op 22 maart 2022 verschijnt Marvel: Midnight Suns op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X en Nintendo Switch.

Het segment uit Gamescom Opening Night Live is hieronder te bekijken

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply