Nintendo heeft tijdens haar Nintendo Direct presentatie van 17 februari een nieuwe telg in de Mario Golf-reeks aangekondigd: Mario Golf: Super Rush.

,,Sla je slag met Mario Golf: Super Rush voor de Nintendo Switch, de nieuwste game in de Mario Golf-serie. Vergezel je favoriete personages uit het Paddenstoelenrijk op de prachtigste banen voor een potje golf’’, zo kondigt Nintendo de nieuwste Mario-sportgame aan.

In de uitleg is te lezen: ,,Speel met de knoppenbesturing of gebruik de bewegingsbesturing door de Joy-Con-controller als een golfclub vast te houden. Net als in het echt moet je de wind en alle elementen op de baan goed in de gaten houden, maar gelukkig kun je gebruikmaken van handige functies om de perfecte slag te slaan. Zo kun je aan de slagmeter zien hoezeer de bal zal afwijken als hij op een helling ligt, en kun je de baan scannen om de glooiingen te analyseren.’’

De game krijgt trouwens een Story-modus. Je begint dan als een Mii-personage en moet proberen de ladder op te klimmen om zo een steeds betere golfer te worden.

Mario Golf: Super Rush komt 25 juni uit. De serie loopt al even. De eerste game kwam uit in 1999 voor de Nintendo64. De laatste dateert alweer uit 2013: Mario Golf World Tour voor de 3DS.

Bekijk hier nog meer nieuws van de Nintendo Direct:

Hyrule Warriors: Age of Calamity krijgt Expansion Pass
The Legend of Zelda: Skyward Sword komt met HD-versie naar Switch
Indiehit Hades krijgt fysieke Switch-release
Apex Legends op 9 maart naar Nintendo Switch
Fall Guys: Ultimate Knockout deze zomer naar Nintendo Switch
Free-to-play game Star Wars: Hunters aangekondigd voor Switch
Splatoon 3 aangekondigd voor 2022 release
Trailers van de Nintendo Direct

De volledige Nintendo Direct is hier terug te zien

Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply