Tijdens de E3 kregen we veel te horen over The Awesome Adventures of Captain Spirit. Een spin-off van de Life is Strange-franchise die ik (Jim) als zoethoudertje zag voor het tweede seizoen van Life is Strange, die we dan wel ergens volgend jaar zouden kunnen verwachten.

Maar verwachtingen zijn er om kapot gemaakt te worden, zo blijkt. Want vandaag heeft uitgever Square Enix bekend gemaakt dat Life is Strange 2 dit jaar van start gaat! 27 september verschijnt de eerste van vijf episodes voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

The Awesome Adventures of Captain Spirit verschijnt gratis op 26 juni voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

De eerste Life is Strange game verscheen in 2015. De verhaalvertelling is hevig geïnspireerd door de games van Telltale,  onder andere bekend van The Walking Dead, A Wolf Among Us en Batman: Enemy Within. De eerste game heeft Max als hoofdpersonage, een tienermeisje die de tijd kan beïnvloeden. Vincent vond het dé game van het jaar.

Vorig jaar verscheen Life is Strange: Before the Storm, een prequel. Life is Strange 2 en Captain Spirit worden beide ontwikkeld door Dontnod Entertainment.

 

 

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply