Bezitters van een PlayStation 4, Xbox One of Nintendo Switch kunnen binnenkort aan de slag met een indie-topper van eigen bodem. Afgelopen oktober bracht het Nederlandse Team Reptile Lethal League Blaze uit. Een party/fighting game waarin je met personages tegen een bal aan moet rammen, wanneer de bal jou raakt terwijl je tegenstander deze net heeft geslagen, raak je health kwijt. Het klinkt als een té simpel concept en dat is het ook. De mate waarin deze game en zijn voorganger uit 2014 deze gameplay-loop aanpakken is van hoog niveau te noemen.

Wij hebben de nieuwe game al gerecenseerd als het gaat om de PC/Steam versie en waren lovend over de aanpassingen in de gameplay, nieuwe modi, soundtrack en verbeterde graphics.

Met een titel als deze kan een console-release dus ook niet uitblijven. De release-datum is vandaag bekend gemaakt. Lethal League Blaze verschijnt op 12 juli op de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4. Dus mocht je de game eerder niet hebben opgepakt omdat je dit met je vrienden op de bank wilde gaan spelen. Vanaf volgende maand is dit dus een mogelijkheid!

Mocht je trouwens nog meer willen weten over de game, afgelopen jaar schoof ontwikkelaar Tim Remmers aan om te praten over de ontwikkeling van de game!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply