Net nu Disney heeft aangekondigd het wat rustiger aan te gaan doen met de franchise dropt Warner Bros. Eventjes een bommetje tijdens de Xbox E3 2019 persconferentie… (Bekijk onze impressie van de gehele show hier)

Er komt namelijk een nieuwe LEGO Star Wars game aan, maar niet zo maar een game, een complete collectie. In LEGO Star Wars: The Skywalker Saga zal je in een compleet nieuwe game alle 9 films doorlopen.


LEGO Star Wars: The Skywalker Saga E3 2019 Trailer

Beleef jouw favoriete momenten uit de negen Star Wars-films
in een gloednieuwe LEGO®-videogame

Amsterdam, 10 juni 2019 – Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, de LEGO® Groep en Lucasfilm hebben vandaag LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga aangekondigd, een gloednieuwe consolegame waarin spelers onvergetelijke momenten en actie beleven, verteld met de unieke LEGO® humor. LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga is de meest uitgebreide LEGO® Star Wars-game. Het bevat alle negen Skywalker-films, zoals het langverwachte slot van de reeks, Star Wars: The Rise of Skywalker. In de game, dat in 2020 uitkomt, duiken spelers in de uitgebreide saga en kunnen ze talloze personages en voertuigen gebruiken om hun eigen unieke reis door het universum te maken.

LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga is ontwikkeld door TT Games in samenwerking met het team van Lucasfilm Games en wordt door Warner Bros. Interactive Entertainment uitgegeven voor de Xbox One-reeks, waaronder de Xbox One X, Nintendo Switch, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en pc.

Vrienden en familie kunnen rechtstreeks hun favoriete saga-film induiken en onvergetelijke Star Wars-momenten beleven in een vernieuwde versie met de typische humor van LEGO®. Spelers kunnen bij het begin beginnen met Star Wars: The Phantom Menace, de originele trilogie aanvangen met Star Wars: A New Hope of direct starten met Star Wars™: The Last Jedi of Star Wars: The Rise of Skywalker, die allebei hun LEGO® Star Wars-speldebuut maken. Van de Geonosis-woestijn tot de moerassen van Dagobah en de sneeuwvelden van de Starkiller-basis: als speler kun je elke planeet altijd opnieuw bezoeken, in welke volgorde je maar wilt. Je hebt de vrijheid om in het hele universum op avontuur te gaan.

Met LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga keren we terug naar de franchise waarmee de LEGO®-videogameserie begon. De game biedt de fans een gloednieuwe LEGO® Star Wars-ervaring en de volledige vrijheid om het LEGO® Star Wars-universum te verkennen, aldus Tom Stone, algemeen directeur van TT Games. Het was geweldig om deel uit maken van de lancering van de originele LEGO® Star Wars-game en het is net zo geweldig om de serie te kunnen voortzetten en zo een nieuw tijdperk van LEGO® Star Wars™-spellen in te luiden.

LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga heeft de meest uitgebreide line-up van speelbare personages in de LEGO® Star Wars-reeks, met de grootste legendes uit alle tijdperken van de Skywalker-saga. Spelers kunnen in de rol van hun favoriete personages kruipen, zoals Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 en talloze andere helden en het opnemen tegen de krachten van het kwaad. Ze kunnen ook aan de duistere kant vechten als Darth Vader, keizer Palpatine, Kylo Ren en meer. Daarnaast kunnen ze de beste voertuigen uit het heelal besturen. Denk bijvoorbeeld aan reizen op lichtsnelheid in de Millennium Falcon om aan de keizerlijke ruimteschepen te ontsnappen, het opnemen tegen TIE-fighters van de First Order in X-Wings van het Verzet of podracen op Tatooine.

Nu de Skywalker-saga ten einde loopt, wilden we fans de ultieme Star Wars videogame-ervaring bieden met de unieke humor en charme van LEGO®, aldus Douglas Reilly, vicevoorzitter van Lucasfilm Games. “In LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga worden alle bekende en onbekende Star Wars-avonturen tot leven gebracht in een epische afronding van de negen films uit de saga, waarmee fans de afsluiting van dit Star Wars-hoofdstuk in stijl vieren.

“Het is een groot genoegen om 20 jaar aan LEGO® Star Wars te kunnen voortzetten met dit indrukwekkende nieuwe spel, waarin jong en oud hun krachten kunnen bundelen en het universum gezamenlijk kunnen verkennen”, aldus Sean McEvoy, vicevoorzitter Digital Games bij de LEGO® Groep.

LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga bevat een enorme hoeveelheid content en biedt een toegankelijke introductie tot het Star Wars-universum, vol vermaak en de onvergetelijke speelervaring die de LEGO®-spellen zo aantrekkelijk maakt voor jong en oud.

De LEGO® Star Wars-videogames worden wereldwijd door spelers van meerdere generaties gespeeld, tot op heden zijn meer dan 50 miljoen stuks verkocht.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply