Als je denkt dat de hele wereld de verschillende LEGO-games inmiddels meer dan spuugzat is, dan heb je het mis! Warner Bros. heeft vandaag namelijk LEGO Marvel Super Heroes 2 aangekondigd. Dat wordt weer bouwen en rammen met veel superhelden! Op de cover zijn o.a. Doctor Strange, Spider-Man 2099 en Baby Groot te zien. De cowboy Captain America mag wat mij betreft ook niet genegeerd worden.

De game gaat zich tussen het najaarsgeweld mengen, want de releasedatum staat nu op 15 november voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Een Nintendo Switch versie komt er ook aan, maar hiervoor is nog geen datum aangekondigd. Het volledige persbericht lees je hieronder!

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO® Group en Marvel Entertainment kondigden vandaag LEGO® Marvel Super Heroes 2 aan, een gloednieuw, origineel avontuur en vervolg op de tophit LEGO® Marvel Super Heroes. Iconische Marvel-superhelden en -superschurken uit verschillende tijdperken en werelden en de kenmerkende LEGO®-humor komen samen in het nieuwste epische avontuur van TT Games. Spelers worden meegenomen in een kosmisch gevecht door verschillende Marvel-locaties die uit de tijd en ruimte zijn geplukt en die zich nu in de ongelofelijke open hub-wereld van Chronopolis bevinden. LEGO® Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar vanaf 15 november 2017 voor PlayStation®4, Xbox One en PC. Aan het eind van het jaar verschijnt de videogame voor Nintendo Switch™.

“Met een volledig originele verhaallijn introduceert LEGO® Marvel Super Heroes 2 fantastische nieuwe gameplay-functies, inclusief de mogelijkheid voor personages om de tijd te manipuleren en een competitieve superheld-gevechtsmodus voor vier spelers,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Met een enorme lijst gloednieuwe personages uit het Marvel-universum, inclusief oude favorieten in nieuwe gestaltes, zal deze game zowel LEGO®- en Marvel-fans, alsmede nieuwe spelers aanspreken.”

“De LEGO® Group is verheugd om door te kunnen gaan met de het brengen van verhalen van de legendarische Marvel-personages in een nieuw LEGO®-avontuur,” aldus Sean McEvoy, VP Digital Games, The LEGO® Group. “Jong en oud kan genieten van het spelen van de nieuwe epische verhalen die zich afspelen in het Marvel-universum, gezien door de LEGO®-lens.”

“Door onze passie om onvergetelijke games te willen maken, was het slechts een kwestie van tijd voordat we opnieuw samen gingen werken met onze geweldige partners bij LEGO®, Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games,” aldus Jay Ong, SVP, Games & Innovation, Marvel Entertainment. “LEGO® Marvel Super Heroes 2 neemt personages uit de glorieuze geschiedenis van Marvel mee in een origineel verhaal op een manier dat alleen LEGO games dat kunnen en biedt urenlang epische gameplay.”

Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in een episch gevecht in Chronopolis, van het oude Egypte en het Wilde Westen naar Sakaar en New York City in 2099. Onderweg kunnen spelers in de huid kruipen van een aantal iconische personages, van Cowboy Captain America uit het verleden tot Spider-Man 2099 uit de toekomst, alsmede Thor, Hulk, the Guardians of the Galaxy, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin en nog veel meer andere Marvel-superhelden en -superschurken.

LEGO® Marvel Super Heroes 2
zit boordevol vermakelijke LEGO®-humor voor fans van alle leeftijden en biedt een mulitplayer-modus voor vier spelers, waardoor vrienden en familieleden het tegen elkaar kunnen opnemen of als team kunnen spelen.

Published

Comments

  • Jorick Verhoek
    15/05/2017 at 9:15 pm Reply
    Oe nice ik zie Rocket en Groot :D

Leave a Reply