In Yono and the Celestial Elephant spelen Olifanten een grote rol. Zij zijn namelijk de grote beschermers van de wereld, elke 1000 jaar wordt er een nieuwe Olifant gekozen… Het tijdperk van Yono is nu aangebroken.

In een puzzle-adventure game die zich het best laat omschrijven als “Zelda light” moet je gebruikmaken van Yono’s slurf om diverse puzzels op te lossen.

Notitie: GamerGeek Johan werkt bij het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de wereldwijde publishing, marketing en distributie voor de game.

Kleurrijke indiegame Yono and the Celestial Elephants van 31 oktober in de winkels voor Nintendo Switch

Deze release wordt gevierd met een launch trailer

Amstelveen, 28 oktober 2019 – Mindscape, Plug in Digital en Neckbolt Games kondigen vandaag aan dat de kleurrijke avonturengame Yono and the Celestial Elephants een fysieke Nintendo Switch-editie krijgt. In deze kleurrijke indiegame speel je als Yono, een jong en nieuwsgierig olifantje. Verken een mysterieuze wereld boordevol verrassingen en ontdek de rijke geschiedenis van een koninkrijk waar mensen, robots en andere kleurrijke figuren naast elkaar leven. Yono and the Celestial Elephants ligt vanaf 31 oktober 2019 in de winkels en heeft een adviesprijs van €29,99.

De game speelt zich af in een wereld waarin leuke en uitdagende puzzels, opgelost moeten worden om zo steeds meer van de wereld te kunnen ontdekken. Yono’s slurf is hierin een belangrijk instrument, want hiermee kun je water, lucht en andere dingen opzuigen om die puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen. In verschillende omgevingen zoals weelderige bossen, diepe grotten en idyllische dorpjes ontdekt de speler schatten en diverse upgrades die het makkelijker maken om jouw taak te volbrengen. Leg de puzzelstukken van eeuwenoude teksten bij elkaar om op deze manier niet alleen de geschiedenis van de wereld, maar ook de ontwikkeling van de mensheid en de invloed van vroegere Olifanten te ontdekken.

Yono and the Celestial Elephants ligt vanaf 31 oktober in de winkels voor Nintendo Switch en wordt in Europa uitgegeven door Mindscape.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply