Het jaar 2020 belooft een superdruk jaar te worden. Zo hebben we al data voor The Last of Us Part II, Doom Eternal, Cyberpunk 2077 en Marvel’s The Avengers. Laten we ook de next-gen consoles niet vergeten. Maar voordat we aan die titels kunnen zitten, heb je wellicht zin om met wat vrienden zombies neer te knallen. Laten wij dan goed nieuws voor je hebben! Vandaag hebben Koch Media en ontwikkelstudio Rebellion bekend gemaakt wanneer we de nieuwe Zombie Army game kunnen spelen!

De serie begon als een spin-off van de Sniper Elite franchise. Het speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar dan in een alternatieve tijdlijn waar zombies over de straten van Europa dwalen. De nieuwe game heet Zombie Army 4: Dead War, een vervolg op het uit 2015 verschenen Zombie Army Trilogy, die wij ook van een recensie hebben voorzien.

Het doel van de game? Wat denk je zelf? Zombies neerknallen natuurlijk! En dat kan in deze nieuwe titel vanaf 4 februari, wanneer de Zombie Army 4 verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en op de PC via de Epic Games Store.

Daarnaast is er voor deze game ook een Collector’s Edition onthuld die op dezelfde datum verschijnt. Het bevat een speciale steelbook, een zombiehaai standbeeldje, een artbook met 60 pagina’s aan concepts, een exclusieve skin, een sample van de soundtrack en uiteraard de game zelf. Helaas is het wel zo dat deze Collector’s Edition enkel voor de consoles zal verschijnen. Je kan zelf een kijkje nemen via de onderstaande trailer.

Check hieronder ook het volledige persbericht.

De onafhankelijke Britse ontwikkelaar Rebellion onthult met plezier dat Zombie Army 4: Dead War op 4 februari wereldwijd wordt gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en nu verkrijgbaar is als pre-order. Alle pre-orders krijgen GRATIS het Undead Airman Character Pack, met daarin het nieuwe speelbare personage Hector, de Britse zombie die zijn gezicht bijzonder goed in de plooi kan houden!

Om de aankondiging van vandaag te vieren, heeft Rebellion een gameplay-trailer uitgebracht met nieuwe onthullingen:

Probeer het allemaal maar eens te overleven: van Venetiaanse kanalen vol levende doden tot een Kroatische dierentuin die nu plaatsbiedt aan dodelijke terreur, en van springende, bloeddorstige Creepers tot groteske zombie-tanks die door demonen zijn bezeten en overal zombies kunnen spawnen! Zet jezelf schrap voor een Mediterraanse nachtmerrie in het post-World War 2-hellevuur van Zombie Army 4!

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Rebellion ook details onthuld over de verschillende edities die nu beschikbaar zijn als pre-orders:

ZOMBIE ARMY 4 COLLECTOR’S EDITION

Naast de main game, bevat de Zombie Army 4 Collector’s Edition een limited edition-set met geweldige fysieke en digitale items, inclusief:
Een griezelig fraaie Zombie Shark Figurine (25 cm hoog)
Exclusieve Collector’s Edition Box
Artboek met 60 pagina’s
Steelbook Case
Digitale Soundtrack Sampler
In-game Undead Airman Character Pack.

ZOMBIE ARMY 4 SUPER DELUXE EDITION

Naast de main game, biedt het Zombie Army 4 Super Deluxe Edition toegang tot een schat aan post-launch content, inclusief:
3 nieuwe campaign-levels
4 nieuwe character packs
9 nieuwe wapenbundels
5 nieuwe wapenskin-packs
4 nieuwe personage-outfit-packs

Binnenkort meer nieuws hierover!  

ZOMBIE ARMY 4 DELUXE EDITION

Naast de main game, levert de Zombie Army 4 Deluxe Edition overlevers een kist vol extra’s, inclusief:
Undead Airman Character Pack
Solid Gold Weapon Pack
FG-24 Semi-Auto Rifle-bundel
Het Undercover Karl Character Outfit Pack

Hier vind je meer informatie en ontdek je hoe je de game kunt pre-orderen: ZombieArmy.com

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply