Gods and Monsters was als naam blijkbaar niet goed genoeg meer, dus werd deze game omgedoopt tot Immortals Fenyx Rising. Bovendien kreeg de titel een releasedatum, namelijk 3 december. Zo werd bekend tijdens de Ubisoft Forward-presentatie. Reden tot naamswijziging is dat tijdens de ontwikkeling van deze game zo veel veranderd is, dat Gods en Monsters volgens de ontwikkelaar de lading niet meer dekt.

“Speel als Fenyx, een nieuwe gevleugelde halfgod(in), op een queeste om de Griekse goden en hun woonplaats te redden van een duistere vloek. Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische vaardigheden van de goden en versla Typhon, de dodelijkste titaan in de Griekse mythologie, tijdens een episch gevecht dat de geschiedenis in zal gaan”, zo kondigt Ubisoft de game officieel aan.

“Het lot van de wereld staat op het spel – jij bent de laatste hoop van de goden. Immortals Fenyx Rising is een kijk op het open-wereldactie-avonturengenre, met dynamische actie, gevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie”, als we Ubisoft mogen geloven. Immortals Fenyx Rising speelt zich af op The Golden Isle en is verdeeld in negen regio’s. Ieder met een eigen Griekse God.

De game heeft heel veel weg qua stijl als The Legend Of Zelda: Breath of The Wild. Het spel is daarop geïnspireerd, zullen we maar netjes zeggen. Er is al veel om deze titel te doen geweest. De game werd als Gods en Monsters officieel op de E3 in 2019 aangekondigd. Op deze Ubisoft Forward was nu gameplay te zien en werd dus een releasedatum bekend.

Immortals Fenyx Rising komt 3 december uit voor Xbox Series S/X, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Google Stadia en PC. De PlayStation 5-versie komt later en is nog in ontwikkeling. Ook maakte Ubisoft bekend dat een next-gen upgrade, net als bij haar andere titels, gratis zal zijn.

Adere aankondigingen tijdens de Ubisoft Forward waren die van Prince of Persia: Sands of Time remake en de terugkeer van Scott Pilgrim: Vs. The World: The Game.

Check ook de andere Ubisoft Forward nieuwtjes:


Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply