Nog geen twee maanden geleden verscheen Hitman 2, een moordsimulator met de inmiddels iconische Agent 47 in de hoofdrol. Mocht je die game al gespeeld hebben en je wilt meer van de kale man, dan hebben IO Interactive en Warner Bros. Interactive goed nieuws voor je! Zojuist is namelijk de Hitman HD Collection aangekondigd. Mocht je super oldschool zijn en hopen dat het de gehele collectie bevat, dan kom je van een koude kermis thuis. Deze collectie bevat namelijk Hitman: Blood Money (2006) en Hitman: Absolution (2012). Beide games die dus al een behoorlijke leeftijd weten te bereiken. Blood Money vond toendertijd zijn weg naar de Xbox 360, PC, de originele Xbox en PlayStation 2. Absolution is een regelrechte last-gen titel en verscheen voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Dat betekent dus dat de eerste 3 delen in de franchise nergens te vinden zijn. Een gemiste kans als je het aan mij vraagt.

Het is voor het eerst dat deze games naar de Xbox One en PlayStation 4 komen. Opvallend is dat een PC-versie ontbreekt, maar beide games zijn op Steam te vinden voor 30 euro, als je beide games zonder korting wilt oppikken. Als je het onderstaande persbericht een gevalletje TLDR vindt, het komt er op neer dat de games in 4K en met 60 frames per seconde gespeeld kunnen worden. In minder technische termen houdt het in; soepel beeld op hoge resoluties. Uiteraard mogen het wel verwachten van dit soort games, maar dit geeft op zijn minst aan dat er enigzins moeite is gestoken in deze typische remaster. Het prijskaartje is wel heftig, want Warner Bros. verwacht dat je de volledige 60 euro neerploft voor dit duo. Mocht je dus de reboot-games gespeeld hebben en je MOET meer hebben.. ach, dan zou dit geen kwaad kunnen doen denk ik. Op 11 januari verschijnt de collectie. Alle info vindt je in het persbericht hieronder!

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interact

ive kondigen vandaag de Hitman™ HD Enhanced Collection aan, een compilatie van twee klassiekeHitman-titels geremastered in 4K resolutie: Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution.

Beide games kunnen in 4K resolutie met 60 fps gespeeld worden, en samen met vele andere verbeteringen worden deze twee klassieke titels in 2019 uitgebracht, met de aandacht en liefde die ze verdienen. Hitman HD Enhanced Collection is digitaal verkrijgbaar vanaf 11 januari 2019 voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro en de Xbox One apparaten waaronder de Xbox One X.

“We zijn erg blij met deze verzameling en hoe we twee van onze meest klassieke titels konden updaten en remasteren voor de moderne consoles,” aldus Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. “Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution hebben ons geholpen tijdens onze reis tot waar we nu staan, en we kijken ernaar uit dat spelers van deze games kunnen genieten in 4K met 60 fps.”

Hitman HD Enhanced Collection bevat 4K visuals met 60 frames per seconde (fps), samen met een verbeterde textuurresolutie, verbeterde textuurindelingen, supersampling, upscale support, verhoogde shadowmap en spiegelresoluties, verbeterde verlichting en bijgewerkte besturingselementen voor een meer vloeiende ervaring.

Beleef een aantal van Agent 47’s meest iconische hits in Hitman: Blood Money opnieuw en ervaar een wereldwijd avontuur, van de wijngaarden van Chili, naar het Parijse operagebouw en zelfs het Witte Huis in een gevecht tegen een groep huurmoordenaars die bekend staan als “The Franchise.”

Ontdek het filmische verhaal van Hitman: Absolution en ervaar het diepe en persoonlijke verhaal van Agent 47 terwijl hij verlossing nastreeft in 20 intense missies. Geniet van een kenmerkende kunststijl dat gecombineerd wordt met een rijke dialoog en uitvoeringen door een indrukwekkende Hollywood-cast om een unieke gameplay-ervaring te creëren.

Hitman HD Enhanced Collection zal alleen digital beschikbaar zijn voor € 59,99.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply