Lees je dat nu goed? Jazeker! Razer heeft een nieuw systeem waarmee je kortingsbonnen en zelfs gratis Razer-accessoires kan verdienen door je favoriete games te spelen! Hoe dan? Hieronder volgt het persbericht!

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, lanceert zijn “Paid to Play”-initiatief. Dit initiatief hangt samen met zVault, het virtual wallet- en digitale valuta-ecosysteem dat Razer eerder dit jaar introduceerde.
Het nieuwe initiatief biedt gamers de mogelijkheid om digitale zSilver-valuta te verdienen door hun favoriete PC-games te spelen op basis van Razer Cortex. Deze gratis software biedt gamers diverse tools om de prestaties van hun PC te optimaliseren en naar game-gerelateerde aanbiedingen te zoeken.
Gamers kunnen hun zSilver-saldo inwisselen voor kortingsbonnen en exclusieve Razer-accessoires. Razer is van plan om het aanbod van beloningen in de toekomst uit te breiden met zaken als koffie en bioscoopkaartjes. Dit virtuele valuta-programma is het eerste in zijn soort dat gamers in alle delen van de wereld beloont.
Het doel van de Paid to Play-campagne is om de producten van Razer beschikbaar te stellen aan hardcore gamers onder het motto “For Gamers. By Gamers”.
Razer zal drie zSilver per minuut, met een maximum van 900 zSilver per dag, uitkeren aan spelers van games als Paladins, League of Legends, DOTA 2, Counter-Strike: Global Offensive en OverWatch. Deze titels behoren tot de populairste games die op de software van Razer draaien. Alleen al deze vier titels worden wereldwijd door circa 138 miljoen gamers gespeeld.
Gamers met geverifieerde Razer-ID’s wiens games op Razer Cortex draaien komen in aanmerking voor beloningen. Zij kunnen hun zSilver-saldo inwisselen voor voor exclusieve accessoires zoals de gaming-muis Razer Mamba Chroma en het mechanische toetsenbord Razer BlackWidow Chroma. Daarnaast kunnen ze hun digitale valuta inruilen voor een korting op verschillende producten.
Een van de meest gewilde artikelen van de afgelopen jaren, de ‘limited edition’ Razer Mug Holder van Razer, voorzien van de verlichtingstechnologie Razer Chroma, zal binnenkort exclusief verkrijgbaar zijn voor 100.000 zSilver. Deze bekerhouder is niet in de winkel verkrijgbaar. Meer informatie over het verzilveren van de digitale valuta is te vinden in de zSilver Rewards Catalog. Om bij te dragen aan een snellere aanwas van hun saldo zal Razer gamers in de eerste twee weken van het programma belonen met zes zSilver per minuut in plaats van de standaard drie zSilver.
Meer informatie over zVault en Razer Cortex is te vinden op Razerzone.com.
Published

Comments

No Comments

Leave a Reply