Terwijl vele gamers hunkeren naar de volgende generatie consoles, zijn er dit jaar nog genoeg dingen te spelen op de Xbox One en PlayStation 4. Sterker nog, beide consoles krijgen nog hun nodige dosis exclusives. Eentje die PlayStation samen met first-party studio Sucker Punch (bekend van Infamous) nog klaar heeft staan, is de samurai-game Ghost of Tsushima. Dit wordt een third person open world actie-game.

Nu lijkt PlayStation vooral de lippen stijf op elkaar te houden en weet enkel evenementen af te zeggen in verband met het corona-virus. Zo kondigde ze al aan niet op PAX East en Game Developer’s Conference te staan, dat laatste evenement werd uiteindelijk ook verzet naar ergens in de zomer. Ook weten we slechts een paar enkele details van de PlayStation 5. Overigens lijkt dit het succes van Sony’s huidige console niet te stoppen. Sterker nog, 2020 heeft best een goede line-up als het gaat om games die je nergens anders kan spelen behalve de PlayStation 4.

Een paar weken geleden kwam de experimentele game Dreams al uit, in april komen Final Fantasy VII: Remake en Predator: Hunting Grounds naar het platform en mei wordt een hele grote dankzij The Last of Us Part II. Iron Man VR verschijnt trouwens ook die maand.

Door middel van een nieuwe Story Trailer heeft PlayStation een datum gegeven aan Ghost of Tsushima. 26 juni kunnen we aan de slag met de game. Verheug jij je op de game?

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply