Aankomend weekend is de eerste editie van Dreamhack in Nederland! Ahoy in Rotterdam wordt de thuisbasis van 18 t/m 20 oktober voor enthousiaste gamers. Deze editie wordt ook wel de Rotterdam Games Week genoemd.

Op het event is er o.a. een LAN Party, worden er vele eSports toernooien gespeeld en zijn er een aantal games te spelen waaronder het onlangs verschenen We Were Here Together, die gemaakt is door het Rotterdamse team Total Mayhem Games.

Het allerleukste? GamerGeeks gaat livestreamen vanaf Dreamhack Rotterdam! Wij vullen een tijdslot in de Stream Studio. Dit zal gebeuren op vrijdag 18 oktober van 15:45 tot 18:45 op ons Twitch-kanaal!

Op dit moment zijn we nog in overleg met de organisatie of het mogelijk is een aflevering van de GamerGeeks Podcast op te nemen als onderdeel van de stream! Maar we gaan natuurlijk ook games spelen!

Zo gaan Jesper en Jim de strijd aan met Lethal League Blaze! Deze Nederlandse indie-titel staat garant voor leuke potjes! In deze game speel je als een personage die tegen een bal aan moet slaan, zodra deze de kleur is van jouw team/character, kunnen vijanden deze niet meer aanraken. Het heen en weer rammen gebeurd dus regelmatig in combinatie met blocks, het vangen van de bal en supermoves. Als je mee wilt spelen tijdens de game, kan dat uiteraard!

Daarnaast gaan de heren online met Killer Queen Black. Dit is een PC/Console port van een zeer populaire arcade game. Hierin kan jouw team, bestaande uit een Queen en een aantal minions, op maar liefst 3 manieren winnen. Je vermoord de vijandelijke Queen, je zorgt ervoor dat jouw hive gevuld is of je moet een langzame slak naar het midden zien te krijgen. Allen klinken ze simpel, maar dat is het niet!

Deze stream wil je niet missen, want we gaan ook downloadcodes van Killer Queen Black én Lethal League Blaze weggeven tijdens de stream! Jawel, er zijn prijzen!

Tune dus in op ons Twitch-kanaal op vrijdag 18 oktober van 15:45 tot 18:45. Tot dan!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply