De Game & Watch maakt speciaal voor de vijfendertigste verjaardag van Super Mario een comeback. Het wordt daarmee de zestigste Game & Watch in lijn. De originele serie werd uitgebracht tussen 1980 en 1991. Op elke draagbare minihandheld stond altijd één game, een klok en een alarmwekker. Het was destijds een groot succes. Nintendo verkocht er maar liefst veertig miljoen exemplaren van.
Nieuwsgierig naar wat er nog meer werd aangekondigd tijdens de 35ste verjaardag van Super Mario? Wij hebben alle aankondigingen hier voor je op een rijtje gezet!

Het verschil met de versie die uitkomt op 13 november is een beter scherm, volledig in kleur, een D-pad en meerdere games.

Op deze speciale versie van de Game & Watch is Super Mario Bros., de NES-klassieker uit 1985 te spelen. Ook kunnen spelers aan de slag met The Lost Levels (in Japan heet deze game Super Mario Bros. 2) en met Ball, een oude Game & Watch-game met deze keer Mario in de hoofdrol. Ook zijn er, volgens Nintendo, 35 geheimen te ontdekken…

Nintendo meent dat de oplage gelimiteerd is. Een exact aantal en prijs zijn nog niet bekend gemaakt. Op het moment van schrijven is een pre-order alweer gesloten in de shop van Nedgame. Houd er rekening mee dat de retailers waarschijnlijk nog niet weten wat hun eerste oplage zal zijn, maar dat je er snel bij moet zijn lijkt mij duidelijk!

Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply