De nieuwe features van Football Manager 2021 zijn bekend. En hoewel de teaser trailer nog niet alles prijs geeft, zijn de beloftes niet mals! Zo is het mogelijk om als manager straks in game meetings te houden met je staff, om te bespreken welke voetballers er gekocht moeten worden. Ook wordt het mogelijk om agenten te sturen om te laten checken of spelers beschikbaar zijn of überhaupt willen komen.


De pers, dat al heel lang een rol speelt in Football Manager, zal volgens de maker, Sports Interactive, nog meer specifieke vragen gaan stellen over de aankopen en tactieken van spelers. Ook is er een hint naar (nog) meer tactische mogelijkheden. Zo kan je als manager voor een wedstrijd een specifiek advies aan een speler geven.

Football Manager is eigenlijk een grote database, waar het mogelijk is om als manager je droomteam te bouwen.  Het blijft een fijn gevoel, ook al is het digitaal, om met Ajax de Champions League te winnen en het kan.

Football Manager 2021 komt 24 november uit op PC. Ook komt dit jaar het spel naar consoles: de Xbox Series X en Xbox One. Releasedata voor deze versies zijn nog niet bekend.

 

Geschreven door Johan Koorn

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply