Het werd zo langzamerhand wel echt tijd dat we iets zouden gaan zien van de in 2015 aangekondigde Final Fantasy VII Remake.

En er is geen beter moment dan een E3 om de release datum en andere details uit de doeken te doen. Zo zal de game verschijnen op maar liefst twee Blu-ray discs en zijn er diverse speciale edities uit de doeken gedaan waaronder een Collector’s Edition van 330 euro!

Ander Square Enix nieuws:
Marvel’s Avengers gameplay onthuld
Sterrencast voor Marvel’s Avengers
People Can Fly en Square Enix onthullen nieuw IP Outriders

Onze volledige analyse van de Square Enix E3 2019 presentatie is hier te vinden.

Final Fantasy VII Rremake een schat aan informatie van E3 2019

Hilversum, 11 juni 2019 – Square Enix Ltd., maakte van FINAL FANTASY® VII REMAKE het speerpunt van het E3 2019 Live Event. Voorafgaand aan het hands-on debuut voor consumenten die deze week de E3 bezoeken, werd diepgaande gameplay getoond en een line-up van speciale edities gepresenteerd.

FINAL FANTASY VII REMAKE is een nieuwe versie van de iconische originele game die het RPG-genre opnieuw definieerde en duikt dieper dan ooit in de wereld en personages. De eerste game in dit project vindt plaats in de eclectische stad Midgar en levert een volledig opzichzelfstaande ervaring die een ideaal vertrekpunt voor de serie vormt.

Naast onvergetelijke personages en een krachtig verhaal, biedt FINAL FANTASY VII REMAKE een hybride gevechtssysteem dat realtime actie mixt met strategische, commando gebaseerde gevechten. Bekijk de trailer om dit gevechtssysteem in actie te zien.

SQUARE ENIX heeft ook details onthuld over de speciale edities, inclusief de Deluxe Edition en de SQUARE ENIX Online Store-exclusieve “1st Class Edition” voor de ultieme verzamelaar.

De Deluxe Edition, die later vandaag beschikbaar komt als pre-order, bevat een hardcover artbook met wonderschone concept art, een mini-soundtrack-cd, Summon Materia DLC die spelers in de game Cactuar laat oproepen en een Sephiroth Steelbook®. De Digital Deluxe Edition bevat een digitaal artbook, een digitale mini-soundtrack-selectie en Summon Materia DLC die spelers in de game Cactuar laat oproepen.

De 1st Class Edition bevat alle content van de Deluxe Edition, de Carbuncle Summon Materia DLC, en een boxset van Play Arts Kai met Cloud Strife en zijn Hardy Daytona (apart verpakt). Deze editie is in beperkte oplage verkrijgbaar in de SQUARE ENIX Online Store.

Wie één van de versies (ongeacht welke) van de game pre-ordert bij geselecteerde retailers, ontvangt bij de lancering ook de Chocobo Chick Summon Materia DLC. Wie een digitale versie pre-ordert in de PlayStation®Store ontvangt ook het Cloud & Sephiroth dynamisch thema voor het PlayStation®4-systeem.

Hiernaast werden details over de voice cast van de game onthuld:

  • Cloud, door Cody Christian (All American, Teen Wolf)
  • Barret, door John Eric Bentley (Transformers: Revenge of the Fallen, Independence Day: Resurgence)
  • Aerith, door Briana White (Criminal Minds: Beyond Borders, Occupants)
  • Tifa, door Britt Baron (GLOW)
  • Jessie, door Erica Lindbeck (Spider-Man, Persona 5, ThunderCats Roar)
  • Biggs, door Gideon Emery (Star Wars: The Clone Wars, Teen Wolf)
  • Wedge, door Matt Jones (Breaking Bad)
  •  Sephiroth, door Tyler Hoechlin

Final Fantasy VIII Remake verschijnt op 3 maart 2020 exclusief voor PlayStation 4.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply