De plannen van uitgever Square Enix voor 2020 gaan anders verlopen dan eerder gedacht. De Japanse partij heeft deze week twee van hun grootste titels uitgesteld. Het gaat hier om Final Fantasy VII Remake en Marvel’s Avengers.

Final Fantasy VII Remake stond in eerste instantie gepland voor 3 maart voor de PlayStation 4, maar verhuist nu naar 10 april. De JRPG is een troefkaart voor de uitgever, omdat het zonder twijfel de bekendste game is in de Final Fantasy franchise. Het origineel verscheen in 1997 voor de originele PlayStation. Deze remake speelt zich enkel af in de stad Midgar, waar de eerste paar uur van het origineel plaatsvinden. De planning is dat er meerdere delen van de remake gaan verschijnen. April is wel een drukke maand, een week voor deze datum verschijnt de Resident Evil 3 remake (3 april) en een paar weken daarop is Cyberpunk 2077 (16 april) aan de beurt.

Marvel’s Avengers werd tijdens de vorige E3 aangekondigd voor 15 mei, maar wordt nu opgeschoven naar 4 september. In deze game speel je als meerdere superhelden zoals Iron Man, Black Widow, The Hulk, Thor en Ms. Marvel. Stemacteurs zoals Nolan North en Troy Baker hebben een rol in de game. Avengers zal singleplayer missies bevatten, maar ook multiplayer waarin je nieuwe gear voor de personages moet zien te unlocken om sterker te worden. Crystal Dynamics, de ontwikkelaar, zegt meer tijd nodig te hebben voor het project. De studio kan je kennen van Tomb Raider (2013) en het vervolg, Rise of the Tomb Raider. Tijdens Gamescom hebben we de openingsmissie kunnen spelen en waren we nog niet overtuigd.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply