Als er één game is waar PlayStation 4 bezitters zich op verheugen, dan is het wel.. The Last of Us Part II. Oeps, foutje. Dan is er uiteraard ook nog Death Stranding! De nieuwe titel van Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima en met Norman Reedus in de hoofdrol, wordt op 8 november uitgebracht. Alhoewel de verwachtingen hoog liggen zijn er ook nog veel vraagtekens bij het project.

Met name als het gaat om de gameplay, waar we tot dusver enkel nog seconden van hebben gezien. De game schijnt te gaan over een dimensie waar de doden zich bevinden en die op een manier in onze levende wereld komen. In de laatste trailer hebben we al melee combat, manieren om de omgevingen te verkennen en schietactie gezien. Naast Norman Reedus bestaat de cast ook nog uit Troy Baker, Mads Mikkelsen, Guillermo Del Toro en Lea Seydoux.

Met een naderende release is het logisch dat er meerdere afbeeldingen vrij komen, waaronder de boxart. Hideo Kojima onthulde het hoesje tijdens San Diego Comic-Con.

Uit de reacties is te lezen dat fans teleurgesteld zijn door deze afbeelding. Op het internet worden de woorden “generic”, “disappointing” en “random movie poster” veel rondgezwaaid, met name op het Twitter-account van Hideo Kojima. Ook geen gekke reactie, gezien de afbeelding alleen maar het hoofd van een gedigitaliseerde Reedus bevat. Fans wijzen op het feit dat Yoji Shinkawa ook in het team zit van Kojima Productions, de ontwikkelstudio. Hij maakte de personages en cover-art voor Zone of the Enders en de Metal Gear Solid franchise. Waarom er niet gekozen is voor een cover waar zijn werk in voorkomt is voor fans een groot raadsel. Hieronder is een voorbeeld te zien van Shinkawa.

Wat vind jij? Verdient de game een betere boxart, vindt je het wel prima of boeit deze afbeelding in de hedendaagse digitale cultuur niet meer zo? Laat het weten in de comments!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply