De Nederlandse Netflix voor games blijft rammen. Utomik is een streamingdienst waarin je met één account toegang hebt tot een groot scala aan games die je met een klik kan spelen. Een impressie hebben we niet, maar wel dat er inmiddels meer dan 600 titels speelbaar zijn.

Dat de ambitie groot is, dat is wel duidelijk. De bibliotheek bestaat voornamelijk uit ietwat oudere titels, maar vandaag is er een primeur! De indie-titel ‘Yono and the Celestial Elephants’ is vandaag niet alleen voor Steam en de Nintendo Switch, maar is dus ook meteen te spelen op de streamingdienst.

Wat de game is? Het valt het beste te omschrijven als een Zelda-achtige game met een schattige olifant in de hoofdrol. Categeorie ‘CUTE’ dus. De trailer en het volledige persbericht staan hieronder!

Utomik, de ongelimiteerde gaming abonnementsdienst voor PC, is de eerste service die ‘Day One’-releases aanbiedt. Dankzij partner Plug In Digital staat Yono and the Celestial Elephants op hetzelfde moment live op Utomik als wanneer het elders verkrijgbaar is. Nu dus. Utomik abonnees kunnen zich verheugen op veel meer ‘Day One’-releases in de nabije toekomst.

Utomik verandert de manier waarop spelers games consumeren. Onze gecureerde bibliotheek van games biedt een wijde variatie aan in genres, gericht op het ontdekken van spellen die je niet had verwacht leuk te vinden. Probeer bijvoorbeeld het door Zelda geïnspireerde Yono and the Celestial Elephants eens op Utomik. De toevoeging van ‘Day One’-releases is een grote stap richting de toekomst van gaming abonnementsdiensten.

“Net als Netflix, Amazon en Spotify het voor ons in hun respectievelijke vakgebieden deden, richten wij ons op het disrupten van de game-industrie met ‘Day One’-releases. Een wijze man zei eens: ‘From a small seed a mighty tree may grow’” – Doki Tops, CEO Utomik

We brengen je een wekelijks groeiende bibliotheek van met de hand uitgezochte games voor maar €5,99 per maand! Speel je graag een gevarieerd aanbod aan spellen? Onze games bibliotheek schittert met diversiteit. Ontdek elke dag iets nieuws. Het is nu ongelooflijk gemakkelijk om bekende klassiekers, retro pareltjes en verse indiegames te spelen. Dankzij onze slimme download technologie speel je games ogenblikkelijk met één klik van de muis. Utomik biedt van alles: van actiespellen en strategiegames tot casual en indiespellen. Ontdek jouw nieuwe favoriete game met Utomik!

 

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply