Wellicht heb je dit bericht aangeklikt omdat je benieuwd bent wat in godsnaam Duckbridge is en wat Boy Beats World betekent, dan ben ik blij dat je er bent. Duckbridge is een Nederlandse studio bestaande uit een ontzettend klein team, namelijk een duo.

Een paar jaar geleden wisten ze mijn (Jim hier, hoi!) aandacht te trekken met Luckslinger. Een 2D Pixel-platformer waarbij je geluk kan beïnvloeden zodat deze aan jouw kant staat. Wat opviel aan de game was de stijl, met vele western en hip-hop invloeden.

De heren van Duckbridge hebben niet stilgezeten, want vandaag zijn er beelden uitgekomen van hun nieuwe game. Boy Beats World heet de titel, komt naar Steam en lijkt verder te gaan op de muziekmotieven van hun vorige titel. Wat de trailer lijkt te onthullen is dat je op de beat van de muziek aanvallen kan uitvoeren tegenover vijanden. Het doet mij een beetje denken aan een realtime versie van Crypt of the Necrodancer. Check de trailer:

Wanneer we Boy Beats World kunnen verwachten is nog niet bekend. Check ondertussen Luckslinger op Steam en kijk ook deze prehistorische review even terug:

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply