Het is geen geheim dat ik (Johan) een speciaal plekje in mijn hart heb voor de Dragon Ball franchise.

Het hartje ging dan ook sneller kloppen toen er nieuwe beelden werden getoond van de game die eerder werd onthuld als Dragon Ball Project Z.

De game heet nu Dragon Ball Z: Kakarot, de Japanse naam van hoofdpersonage Goku. Het wordt een open world Dragon Ball Z game die trouw blijft aan het bronmateriaal uit de manga en animeserie en moet in 2020 gaan verschijnen.

DRAGON BALL GAME PROJECT Z TRANSFORMEERT OP E3 2019 NAAR SUPER SAIYAN VORM ALS DRAGON BALL Z: KAKAROT

Los Angeles, VS 11 juni 2019 – BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt DRAGON BALL Z: KAKAROT aan als de nieuwe naam voor het eerder aangekondigde DRAGON BALL GAME – PROJECT Z. De videogame DRAGON BALL Z: KAKAROT is een gloednieuwe action rpg (role-playing-game). De videogame neemt spelers mee in de meest accurate, dramatische en epische vertelling van de DRAGON BALL Z verhaallijn; het verhaal van Kakarot, beter bekend als de Saiyan Goku. De game verschijnt begin 2020 voor PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One en PC.

De game, ontwikkeld door de Japanse ontwikkelaar CyberConnect2, vertelt het legendarische verhaal van DRAGON BALL Z en neemt spelers mee op een onvergetelijk avontuur met over-de-top gevechten en uitdagende quests. Terwijl spelers er op uit trekken om de aarde te beschermen tegen geduchte vijanden worden levenslange vriendschappen gesloten. Daarnaast biedt DRAGON BALL Z: KAKAROT aan de hand van luchtige zijmissies antwoorden op langlopende onbeantwoorde vragen in de DRAGON BALL Z verhaallijn.

DRAGON BALL Z: KAKAROT wordt tijdens E3™ 2019 getoond in de BANDAI NAMCO Entertainment Inc. booth, die van tot en met 13 juni te vinden is in booth #1647 in de South Hall van het Los Angeles Convention Center. DRAGON BALL Z: KAKAROT verschijnt begin 2020 voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

DRAGON BALL Z: KAKAROT bevat Engelse en Japanse voice-overs samen met Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse, Spaanse, Russische, Poolse en Arabische ondertiteling.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply