Vandaag kondigen uitgever Private Division en debuutstudio V1 Interactive de nieuwe titel Disintegration aan. Een sciencefiction-shooter die onder leiding is van Marcus Lehto. Hij is voormalig creative director bij Bungie en co-creator van de Halo franchise. Er is een al een trailer uitgebracht die eigenlijk meer een tease van een tease van een tease van een tease is. Tijdens de Opening Night Live Show van gamescom 2019 zal er meer uit de doeken gedaan worden over de titel. De avond wordt gehost door Geoff Keighley, bekend van The Game Awards.

Private Division is een naam die langzaam maar zeker wat bekender begint te worden. Survivalgame Ancestors: The Humankind Odyssey komt eind augustus uit op PC en Fallout-achtige RPG The Outer Worlds komt 25 oktober naar PC, PS4 en Xbox One. Eerder kwam de uitgever ook al in het nieuws omdat zij een exclusiviteitsdeal getekend hebben met de Epic Games Store. Vermoedelijk zal Disintegration daar ook onderdeel van zijn. De game moet volgend jaar gaan verschijnen. Check de aankondigingstrailer en het volledige persbericht hieronder.

NOTITIE: GamerGeek Jim is actief als freelance medewerker bij Game Drive, die de PR verzorgt voor Private Division in de Benelux

New York, NY – 11 juli 2019 – Private Division en V1 Interactive hebben vandaag Disintegration aangekondigd. Meer informatie over deze firstperson sciencefiction-shooter wordt volgende maand op gamescom 2019 bekendgemaakt. Disintegration is de eerste titel van V1 Interactive, de indie developmentstudio die in 2015 werd (mede)opgericht door Marcus Lehto, voormalig creative director bij Bungie en co-creator van Halo.


“De kans om niet alleen een nieuwe game te maken, maar deze hele studio op te richten is opwindend”, aldus Marcus Lehto, President en Game Director bij V1 Interactive. “Het is fantastisch om te kunnen delen waar dit geweldige team aan heeft gewerkt en we kunnen niet wachten om onze game volgende maand aan de wereld te presenteren.”


“We zijn blij dat we met iemand als Marcus kunnen samenwerken, een icoon in de gamingwereld wiens creativiteit van invloed is geweest op de complete industrie,” zegt Michael Worosz, Executive Vice President en Head of Private Division. “We werken sinds de oprichting van de studio samen met Marcus en het V1 Interactive-team en we hebben gezien hoe de organisatie tijdens ons partnerschap haar talent versterkt en ook steeds meer talent aantrekt. Daarom hebben we ook veel vertrouwen in Disintegration en we kunnen dan ook niet wachten om deze unieke game te introduceren, die het portfolio van Private Division nog verder versterkt.”

Disintegration komt in het kalenderjaar 2020 uit tijdens het fiscale jaar 2021 van Take-Two (1 april 2020 t/m 31 maart 2021). Disintegration heeft nog geen classificatie van de ESRB ontvangen

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply