Fans van het First Person Shooter-genre kunnen hun hart ophalen, want op 8 september verschijnt Destiny 2, de nieuwe game van Bungie. Voorheen stond de studio bekend voor de Halo-serie en -hoe kan het ook anders- de eerste Destiny game. Details rondom de release zijn ook bekend gemaakt. Zo komen er meerdere edities, een Season Pass en zal Destiny 2 ook verschijnen op de PC. Zoals het voorgaande deel zal de game bestaan uit een verhaal en een PvP-stand. In de zomer zal er een vroegtijdige beta komen!

Check hieronder het volledige persbericht en de trailer!

Bungie en Activision Publishing, Inc., als dochterbedrijf geheel in bezit van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), onthullen Destiny 2, het vervolg op het internationaal geprezen Destiny, een first-person actiegame die de speler meevoert op een epische reis om de mensheid voor uitsterving te behoeden. De officiële Destiny 2 onthullingstrailer, “Rally the Troops,” gunt spelers een eerste blik op de personages en het verhaal van Destiny 2.  De eerste onthulling van gameplaybeelden zal op 18 mei plaatsvinden via een wereldwijd uitgezonden hands-on livestream. Tijdens deze uitzending kunnen spelers zien welk gloednieuw, episch avontuur ze wacht en welke interessante activiteiten ze in Destiny 2 kunnen uitvoeren. Destiny 2 biedt alle spelers meteen vanaf het openingsfilmpje een verse start en wordt wereldwijd gelanceerd op 8 september. Destiny 2 komt beschikbaar voor PlayStation®4 met tijdelijk exclusieve content*, Xbox One (lidmaatschap van respectievelijk PlayStation®Plus of Xbox Live Gold vereist voor belangrijke mogelijkheden), en, voor het eerst in de geschiedenis van Destiny, op een heel nieuwe platform – Destiny 2 komt naar de PC!

“Destiny was de grootste lancering van een nieuwe videogame-franchise ooit,” zegt Activision CEO, Eric Hirshberg.  “Samen met onze waanzinnig getalenteerde partners bij Bungie, willen we Destiny 2 nog beter maken – met hoogkwalitatieve, first-person actie, een geweldig nieuw verhaal, bijzondere personages en innovaties die de game toegankelijker maken dan ooit voor alle verschillende soorten spelers. Voor het eerst brengen we ook een speciale versie van Destiny 2 naar de PC. Destniny 2 maakt een alreeds grote game franchise beter dan ooit.”

Bungie CEO, Pete Parsons, zegt: “De afgelopen drie jaren waren zeer inspirerend en lonend voor Bungie. De gedachte dat miljoenen spelers van over de hele wereld bijzondere en blijvende herinneringen in Destiny hebben opgebouwd is zeer indrukwekkend, en we hebben veel zin om de reis te vervolgen. We kunnen bijna niet wachten om ons nieuwe, uitnodigende verhaal te delen met de spelers. Deze zomer verschijnt de Destiny 2 Beta en kijken we uit naar de wereldwijde feedback van miljoenen spelers die als eerste een indruk krijgen van de nieuwe avonturen die zich voor ons allemaal zullen ontvouwen. Samen met onze partners bij Activision zorgen we dat spelers in september het complete Destiny 2 ontvangen.”

In Destiny 2 is de laatste veilige stad op aarde gevallen, verwoest en bezet door het Red Legion, het elite-leger van een krachtige nieuwe vijand. Elke speler creëert een eigen personage, een zogenaamde “Guardian,” een uitverkoren beschermer van de mensheid. Als Guardians moeten spelers in Destiny 2 nieuwe vaardigheden en wapens verzamelen en de troepen van de stad herenigen, om samen terug te vechten en hun thuis te heroveren. De officiële Destiny 2 onthullingstrailer, “Rally the Troops,” toont hoe twee van de Vanguard, leiders van de Guardians, de mensen van de laatste stad inspireren tijdens een bevlogen (en soms sarcastische) oproep om de wapens op te nemen. In Destiny 2 zullen spelers aan deze oproep gehoor geven en vertrekken op een nieuw avontuur vol nieuwe bestemmingen in ons zonnestelsel om te bezoeken en een heleboel activiteiten om te ontdekken. Destiny 2 heeft vrijwel elke speler iets te bieden, inclusief gameplay voor solospelers, samenwerkende spelers en competitieve spelers, in een uitgestrekt, evoluerend en spannend universum.

Destiny 2 heeft nog geen classificatie van PEGI gekregen. Naast de game verschijnt ook een Destiny 2 – Game + Expansion Pass-bundel, de Destiny 2 – Digital Deluxe Edition met premium digitale content, de Limited Edition, en de Collector’s Edition, met een werkelijk draagbare Destiny 2–Frontier Bag, Expansion Pass, premium digitale content en een Collector’s Box met Cabal-thema.

Ga voor meer informatie naar www.DestinyTheGame.com en volg de officiële sociale kanalen van Destiny via www.facebook.com/DestinyTheGame en @DestinyTheGame op Instagram en Twitter. De community kan direct met de ontwikkelaars communiceren via www.Bungie.net, www.facebook.com/Bungie, @Bungie op Twitter, en www.Twitch.tv/Bungie op Twitch.

 

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply