Uitgever Private Division heeft vandaag een nieuwe video uitgebracht die meer uitlegt over Ancestors: The Humankind Odyssey. Een survival game die begint in de pre-pre-pre-prehistorie en waarin je langzamerhand van de ene primaat naar een andere soort evolueert. Patrice Désilets werkt aan de titel, hij staat binnen de industrie bekend als iemand die een grote rol speelde in het ontwikkelen van de eerste Assassin’s Creed. Tijdens je zoektocht zoek je naar nieuwe manieren om te overleven zoals het ontdekken van nieuwe locaties en voedsel. 

Ancestors: The Humankind Odyssey kreeg veel bekendheid tijdens de afgelopen Game Awards, waar een trailer voor veel aandacht zorgde. De game zal verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en de Epic Games Store. Check de video en het persbericht hieronder!

Notitie: Jim werkt bij het bedrijf die de PR verzorgt voor uitgever Private Division in de BeNeLux.

Panache Digital Games en Private Division brengen een nieuwe video serie uit, die dieper ingaat op de belangrijkste game facetten van Ancestors: The Humankind Odyssey.

In deze eerste video, vertelt Patrice Désilets, Creative Director en co-founder van Panache Digital Games, ons alles over de belangrijkste overleving skills en de gevaren die je tegen kan komen in de game. Doorvlochten met nieuwe gameplay beelden laat de video zien hoe je als speler het Neogene Afrika van 10 miljoen jaar geleden ontdekt om de menselijke evolutie te overleven. 

Twee extra video’s met nieuwe gameplay beelden en meer informatie over de game worden binnenkort uitgebracht.

Over Ancestors: The Humankind Odyssey

Ancestors: The Humankind Odyssey is een ‘third-person’ open wereld survival game waarin je ‘Ontdekt, Uitbreidt en Evolueert’ om je clan naar de volgende generatie te loodsen in het opwindende nieuwe avontuur van de bedenker van Assassin’s Creed.
Ancestors: The Humankind Odyssey komt in 2019 naar PlayStation 4, Xbox One, en PC.

Leer meer via AncestorsGame.com.

 

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply