De Vlaamse studio Rocket Vulture heeft vandaag aangekondigd dat zij hun titel ‘Cannibal Cuisine’ eind deze maand gaan uitbrengen. In deze game speel je als bewoners van een exotisch eiland die worden opgedragen door een hongerige god om maaltijden voor hem te bereiden. Helaas voor de toeristen op het eiland is de god Hoochooboo niet vegetarisch en heeft daarom behoefte aan mensenvlees. Het is dus slachten, grillen en serveren geblazen.

Zoals andere titels in het genre, is het een balans zoeken tussen coördinatie, snel handelen en behendigheid. De game kan tot en met 4 spelers gespeeld worden, zowel online als samen op de bank. Naast levels waarin een aantal specifieke gerechten moeten worden gemaakt, zijn er ook levels waarin je aangevallen word door toeristen, je moet voorkomen dat er fruit gestolen wordt en moet je ontsnappen van grote valstrikken. Mocht je competitief willen spelen, dan is er een versus mode aanwezig.

Cannibal Cuisine verschijnt 20 mei voor de Nintendo Switch & PC/Steam. Voor dat laatste platform is nu een speelbare demo beschikbaar gesteld zodat je de game alvast kan uitproberen.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder!

Notitie: GamerGeek Jim werkt voor het marketingbedrijf die de PR en promotie doet voor Cannibal Cuisine

 

 

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply