NCSOFT® West kondigt vandaag aan dat Blade & Soul in april een gigantische nieuwe uitbreiding krijgt in Europa en Noord Amerika. Deze uitbreiding betekent ook een verandering in de manier waarop de gratis te spelen game geüpdatet wordt. Vanaf nu zal NCSOFT grotere en meer ambitieuze uitbreidingen aanbieden in een iets langzamer tijdsbestek zodat spelers meer tijd hebben de content te ervaren en te beheersen zonder het gevoel te krijgen opgejaagd te worden door de volgende update.

De ‘Secrets of the Stratus’ uitbreiding, die uitgebracht wordt in april, zal tal van nieuwe veranderingen in het spel brengen. Een belangrijke verbetering is een complete aanpassing van het vaardigheden systeem die daardoor gebruikersvriendelijker wordt, maar spelers nog steeds in staat stelt dezelfde mate van aanpassingen door te voeren als daarvoor.

De ‘Secrets of the Stratus’ uitbreiding brengt daarnaast Act VII van het hoofdverhaal in het spel en enkele nieuwe PVE-gebieden, geschikt voor de meeste end-game spelers:

* Naryu Sanctum – Een uitdagende kerker voor zes spelers, vol met ongelooflijke beloningen

* Celestial Basin – Een spannende nieuwe open-world area voor solo/casual gamers

* Mushin’s Tower – Nieuwe verdiepingen en leaderboards worden toegevoegd aan deze populaire solo kerker

* Training Room – Een solo instance voor spelers om hun vaardigheden-combos en aanvalspatronen te oefenen

Tot slot is er een Blade & Soul voucher te koop waarmee spelers meteen een nieuw level 50 personage kunnen creëren. Dit biedt spelers die niet kunnen wachten om een nieuwe klasse uit te proberen – of terugkeren naar het spel na een pauze – een nieuwe, snelle mogelijkheid om een gloednieuw personage met een hoog level te ervaren!

Bekijk voor meer informatie over het spel en de content van de binnenkort te verschijnen uitbreiding de laatste posts van Blade & Soul producer Nico Coutant op de officiële website.

De Blade & Soul Secrets of the Stratus trailer is hier te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=rdh24vwkJ3g

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply