Blacksad: Under the Skin is de nieuwe game van Spaanse ontwikkelaar Péndulo Studios games in samenwerking met YS Interactive. Vandaag is er een Making-of video en een nieuwe releasedatum bekend gemaakt, want ja de game is uitgesteld.

In de eerste, in een reeks Making-of video’s, wordt een beetje uit de doeken gedaan hoe de game tot stand is gekomen en wordt duidelijk dat de originele bedenkers van Blacksad: Juan Díaz Canales en Juanjo Guarnido nauw bij het project zijn betrokken.

De noire adventure game die gepland stond voor 26 september zal nu verschijnen op 5 november voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.

Notitie: GamerGeek Johan werkt bij het bedrijf wat de marketing en distributie voor de game verzorgt in de Benelux.

Nieuwe making-of video van Blacksad: Under the Skin nu te zien

Een unieke kijk achter de schermen. Ook krijgt de game een nieuwe releasedatum

Amstelveen, 22 juli 2019 – Mindscape, Microïds en Péndulo Studios onthullen vandaag het eerste deel van de making of van Blacksad: Under the Skin. In deze eerste video wordt aandachtig gekeken naar de vertaling van stripboek naar videogame en krijg je een unieke kijk achter de schermen. Ook heeft de game een nieuwe releasedatum gekregen, namelijk: 5 november 2019.

De videoserie is tijdens de ontwikkeling van de game opgenomen en documenteert het creatieve proces achter Blacksad: Under the Skin. Je maakt niet alleen kennis met het team achter de videogame, maar ook met de schrijver en de kunstenaar achter het originele stripboek van Blacksad: Juan Díaz Canales en Juanjo Guarnido. Daarnaast zie je nog niet eerder getoonde documenten, exclusieve beelden van de creatie van de personages en ontmoet je het internationale team dat aan het project heeft gewerkt.

De tweede aflevering in deze serie komt over een paar weken uit.

Blacksad: Under the Skin is vanaf 5 november 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply