Het is nu officieel. De volgende game in de bekende multiplayer shooter-franchise van ontwikkelstudio DICE heet Battlefield V. Dat heeft uitgever EA bekend gemaakt door middel van een persbericht. Op 23 mei om 22:00 uur is er een livestream die wordt gepresenteerd door late-show host Trevor Noah. Uit de zeer uitgebreide aankondiging van een onthulling van een aankondiging van een teaser zijn er wel een paar hints te vinden over wat de game gaat brengen.

De War Stories keren terug in de volgende game, dit was het single player gedeelte van Battlefield 1, die in 2016 verscheen. Daarnaast hint het persbericht naar een mode die de opvolger moet worden van ‘Operations’, is dit de Battle Royale mode waar al langere tijd geruchten over zijn? Ook wordt er meerdere malen geschreven over ‘een nieuwe omgeving’. Opvallend, aangezien vele geruchten wezen naar een Tweede Wereldoorlog setting. Als we de logica van de franchise volgen, zou dat nu dus niet het geval zijn, omdat de serie al vaker in dat tijdperk heeft gezeten.

 

Kortom; we kunnen eigenlijk alleen nog maar vage speculaties doen. Is ook leuk natuurlijk. Volgende week weten we dus meer. Battlefield V wordt verwacht dit najaar te verschijnen.

Check het hele persbericht hieronder:

De onthulling van Battlefield V is nabij: Tien dingen die je niet wilt missen

 

Kijk op 23 mei naar komiek Trevor Noah en leden van het DICE-team als ze de live-onthulling van Battlefield™ V presenteren. De livestream komt steeds dichterbij en daarom hebben wij een top tien samengesteld met dingen waar je naar uit kunt kijken.

1. Een nieuwe Battlefield

Het is een gloednieuwe ervaring en bevat nog steeds alles wat je zo geweldig vindt aan Battlefield: waar elk gevecht anders is en tot leven wordt gebracht op dynamische slagvelden. Stel jezelf op de proef en ga aan de slag met nieuwe uitdagingen die oorlog voor altijd zullen veranderen.

2. …in een nieuwe omgeving

Battlefield 1 was voor spelers de ultieme Eerste Wereldoorlog-ervaring die het begin van totale oorlog tot leven heeft gebracht. De volgende Battlefield speelt zich af aan een andere frontlinie. De live-onthulling geeft spelers een eerste indruk van de realistische manier waarop DICE deze nieuwe omgeving heeft vormgegeven.

3. Info direct van de ontwikkelaars achter Battlefield V

Kom voor Trevor Noah, blijf voor de ontwikkelaars. Luister naar DICE-teamleden Oskar Gabrielson, het hoofd van DICE Stockholm, Andreas Morell, senior producer, Lars Gustavsson, creative director, en Daniel Berlin, design director, terwijl ze vertellen over hun Battlefield V -visie.

4. Nog nooit vertoonde multiplayer-momenten

Je kunt natuurlijk uitkijken naar grootschalige multiplayer in de volgende Battlefield, maar Battlefield V gaat een stap verder. Bereid je voor op multiplayer die meerdere maps en modes omspant, zodat je kunt genieten van spannendere Battlefield-momenten die meer dynamiek en afwisseling met zich meebrengen.

5. Ongeëvenaard beeld en geluid

Battlefield heeft altijd gedraaid om realisme, en in Battlefield V is dat niet anders. Schakel in, en je hoort en ziet als eerste de ongelooflijke omgevingen waarin je binnenkort kunt spelen.

6. Nieuwe modes en ervaringen

Operations, een zeer geliefde game-mode uit Battlefield 1, heeft je de kans gegeven om epische veldslagen te beleven die zijn verspreid over meerdere maps. Zit deze teamgerichte modus in de volgende Battlefield? Je weet het als je de live-onthulling bekijkt!

7. Gameplay-wijzigingen

Hoewel we nog niets willen verklappen over onze eigen onthulling, durven we te wedden om jouw favoriete Battlefield 1-wapen dat er fantastische gameplay-wijzigingen aan komen. Daarom raden we je aan om tijdens de live-onthulling van Battlefield V niet met je ogen te knipperen.

8. Trevor Noah

Wie is grappig, slim en is uitgesproken als het gaat om liefde voor videogames? Trevor Noah. De komiek en presentator van de The Daily Show is tevens een groot liefhebber van videogames. We konden ons geen betere presentator van onze live-onthulling voorstellen dan deze Zuid-Afrikaanse legende.

9. De terugkeer van War Stories

DICE gelooft in zowel grootschalige multiplayer als in singleplayer. Tijdens de live-onthulling zal er meer informatie worden gegeven over de terugkerende, populaire War Stories. Bereid je voor op onvertelde, overtuigende verhalen in een nieuwe omgeving.

10. Antwoorden op alle speculatie

De recente Battlefield Easter Egg-zoektocht heeft veel community-leden in slapeloze speurneuzen veranderd. Staat je whiteboard vol met morsecode? Staat je zoekgeschiedenis vol met witte paarden? Hoe dicht zat jij bij de waarheid achter Battlefield V? Het is tijd om daarachter te komen.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply