Het voelt alsof we ons bevinden in een tijd waar remasters, remakes, reimaginings en reboots de orde van de dag zijn. Het voelt niet alleen zo, het is ook zo! En vandaag is ook niet anders, vandaag verschijnt Asterix & Obelix XXL Romastered, een remaster van het origineel dat in 2003 verscheen voor PlayStation 2, Xbox (de eerste), Nintendo GameCube en PC. 

Notitie: GamerGeek Johan werkt bij het bedrijf dat de marketing en distributie voor de game verzorgt.

Beleef het geliefde XXL-avontuur van Asterix en Obelix nu in optimale kwaliteit en gameplay!

Amstelveen, 22 oktober 2020 – Bij Toutatis! Mindscape en Microids hebben vandaag Asterix & Obelix XXL Romastered uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Asterix & Obelix XXL Romastered is een remaster van de originele action-adventure game die in 2003 werd uitgebracht en brengt naast grafische verbeteringen ook een hele hoop nieuwe opties om te ontdekken.

Asterix & Obelix XXL Romastered is anno 2020 volledig up-to-date gebracht met onder andere, verbeterde graphics en animaties, een geremasterde soundtrack en legio aan gameplay verbeteringen. Net zoals in het origineel is de speler in staat naar eigen inzicht tussen de twee Galliërs te schakelen. Of ze nu de kracht van Obelix of de behendigheid van Asterix gebruiken, ze zullen de vaardigheden van elk personage zo goed mogelijk moeten gebruiken om hun missie te voltooien!

Naast deze verbeteringen brengt de game ook vier nieuwe gameplay modi:

  • De modus “Obstacle course” daagt de behendigheid uit van de spelers
  • De modus “Against the clock” zijn voor liefhebbers van snelheid en spelers die gaan voor de snelste tijd
  • De “Extreme” modus is alleen voor de dapperste Galliërs die op zoek zijn naar een zeer moeilijke uitdaging
  • In de “Retro”-modus kunnen spelers kunnen schakelen tussen de originele graphics en de geremasterde versie (De originele graphics zijn beschikbaar in 4:3 en 16:9 formaat)

En als de kers op het zwijn, zijn er 4 verschillende skins voor de twee helden beschikbaar! Galliërs, piraat, badkleding, legioensoldaat… Een garderobe waar Cleopatra jaloers op zou zijn!

Asterix & Obelix XXL Collection vanaf 12 november verkrijgbaar
Spelers die nieuwsgierig zijn wat Asterix & Obelix na hun eerste XXL-avontuur allemaal beleven kunnen op 12 november aan de slag met de Asterix & Obelix XXL Collection voor PlayStation 4 of Nintendo Switch.

Deze collectie bevat Asterix & Obelix XXL Romastered, Asterix & Obelix XXL 2 en Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply