In augustus lanceerde nieuwe uitgever Private Division zijn eerste titel, Ancestors: The Humankind Odyssey op de PC! Het is een game die ontwikkeld wordt door Panache Digital Games, onder leiding van Patrice Desilets, één van de bedenkers van de Assassin’s Creed reeks.

In Ancestors speel je als een apenstam uit een tijd van 10 miljoen jaar geleden. Door middel van verkenning en experimenteren kunnen jouw aapmensen evolueren. Zo kan je in het begin je kontgat nog niet onderscheiden van iemands gezicht, maar na wat verkennening kan je stam speren maken en weet je welke fruitsoorten je kunnen beschermen tegen het gif van een slang. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Mocht je benieuwd zijn naar de game, maar je speelt dit liever op de bank dan achter je bureau, dan is er goed nieuws! Private Division heeft vandaag bekend gemaakt dat de PlayStation 4 en Xbox One versie van Ancestors: The Humankind Odyssey op 6 december in de digitale schappen ligt. Ben je benieuwd naar de game? Jesper sprak tijdens Gamescom met Patrice Desilets over de filosofie achter de titel.

DISCLAIMER: GamerGeek Jim werkt voor het bedrijf wat de PR verzorgt voor Private Division in de BeNeLux.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply