Jordi

"Fuck The What" Jordi

MMORPG, Sim, Survival
Action-adventure, het leven, een goed gesprek en een bak koffie
FPS, MOBA
Horror, Sport, Fighting.

“Weet je wat mij zo grafergerd irriteert?”

Intro teksten schrijven, een informatief stukje zelfverheerlijking… Jordi van den Hoek, een man met passie, rust en eenheid. Tevens een van OG GamerGeeks, stichter van het “Fuck the What” format en lang te zien geweest als host van GamerGeeks op 101tv.

Overdag ben ik te vinden in het theater en s’nachts direct de keuken in voor een kop koffie met een goed gesprek. In den vrije tijd is ben ik te vinden op de PC, Xbox Uno (ja wel ik heb er een!) en PS4, casual The Sims spelen of russen slachten in CSGO, ik doe het met gemak.

Maar alle gekheid op je stokje, mijn eerste game was Star Wars: The Phantom Menace en ik ben nooit weggegaan uit de kut game scene. Ik speel het liefst oude games zoals RollerCoaster Tycoon en Poker Night 2.

Nieuwe AAA games houden mij niet zo bezig, ik kom ze vanzelf wel een keer tegen in een stoffig hoekje. Bij GamerGeeks ben ik vooral te vinden in specials en  mijn eigen format Fuck the What. Hier probeer ik mijn vaak niet relevante kijk op het leven door te pushen. En al zeg ik het zelf, dat levert soms leuke beelden op.

FAVORIETE GAMES

Pure liefde

Planet Coaster

Planet Coaster is zo’n game die ontstaat uit pure liefde. Na jaren te hebben gewacht op een goede RollerCoaster Tycoon game kregen we RollerCoaster Tycoon World. Alles wat we niet wilden zat hier in. Het was een schijtfestijn na een avondje over de datum Chinees. Maar net als met de Force, er is altijd een Balance. Planet Coaster was alles dat we nodig hadden.

Vissen, avontuur en magie

The Elder Scrolls Online

Mijn liefde (en af en toe haat) voor deze game heb ik o.a. te danken aan een paar goede vrienden van me. We hebben echt talloze avonden besteed aan het vechten op Summoner’s Rift. Ook kan ik mezelf verliezen in de Ranked modus en ben ik nog steeds gemotiveerd steeds beter te worden!

De bouwsteen van het leven

Minecraft

Minecraft heeft iets… Tjah kinderen, teveel kinderen die het spelen. Natuurlijk kun je deze game prive spelen maar ik geniet er heel stil van. Helemaal alleen iets moois te bouwen, te vissen en te leven in een kasteel, wetende dat ik niet alleen op deze server zit… Een soort van sociaal alleen zijn. Misschien hebben mensen dat ook op Facebook. Het gevoel dat je sociaal bent maar in feite scroll je eenzaam door andermans leven heen…

LAATSTE VIDEO'S