Johan

IN YOUR FACE
JOHAN

Action-adventure
Real Time Strategy, (2D Puzzel) Platform
Action RPG
Racing, Fighting
Sport, MOBA, FPS

Wie ik ben?

Ik ben Johan, naast GamerGeeks ben ik ook daarbuiten werkzaam in de games industrie. De games industrie is zonder twijfel de leukste industrie, eentje waar ik altijd deel van uit wilde maken en inmiddels ook doe. Bij GamerGeeks ben ik uiteraard presentator maar probeer ik ook veel te doen met concepten en vormgeving.

Met GamerGeeks wil ik mij niet beperken tot het maken van enkel reviews, ik probeer dan ook vaak video’s op te nemen om de interactie met de community te zoeken, want lekker ouwehoeren en discussiëren over games dat doe ik graag en ik zeg: the more the merrier!

Als GamerGeek beoordeel ik alles vanuit mijzelf, wat vind ik hiervan? De meningen van ons Geeks komen dan ook niet altijd overeen. En wat te denken van onze kijkers? Ach, smaken verschillen. Als ik iemand met een video kan behoeden voor een fout of juist iets magisch kan aan raden is mijn taak volbracht!

FAQ

Wat is je twitter?
@JohanKreek

Hoe lang ben je?
Niet zo lang, wat zou het zijn rond 1,72 cm.? Dat lijkt heel klein maar dat komt meer doordat ik vaak omringt wordt door reuzen (Vincent en Jeroen)

Wat had je eerst een pc of een console?
Een console, een SEGA Mega Drive, ik he hier ook een video over gemaakt. bEkijk hem hier: https://goo.gl/Dgle83 Sonic the Hedgehog! <3

Wat is je steam?
Ik he hem even op moeten zoeken hoor! Je mij moeten kunnen vinden onder Phoenix.

Favoriete videogame?
Nog een kans om vals te spelen. Ik heb nog steeds een grote liefde voor Conker’s bad Fur Day, Perfect Dark N64 lijft een klassieker en beyond Good and Evil is een van de meest onderschatte games.

Wat is je favoriete GamerGeeks video?
KoffieGeeks. In KoffieGeeks kwam een concept dat ik had bedacht omtrent een Voorspeller, die angstvallig op mij leek, helemaal samen. In deze video interview ik mijzelf! Hoewel de video niet heel veel is bekeken ben ik nog altijd erg trots op het eindresultaat. https://goo.gl/nVfxS0

Waarom draag je dat petje?
Er zijn diverse reden waarom ik een petje draag. Soms vind ik hem gewoon cool, soms switch ik naar een specifiek petje omdat ik wil praten over Pokémon, soms draag ik een petje zodat ik mijn haar niet hoef te doen en soms draag ik gewoon een pet omdat het lekker zit!

Mag ik in de GamerGeeks Discord?
Check even met Jim of Vincent.

Wanneer is de volgende BBQ?
Voorlopig niet. De logistieke ramp die het was om het te organiseren… Als iemand anders het doet misschien haha!

Wat zijn je PC specificaties?
Geen idee. Kamman heeft ervoor gezorgd dat ik in ieder geval een prima set-up heb staan!

 

Favoriete onderdeel van je pc?
Geen idee, ik ben geen moeilijk persoon ik kan al een glimlach op mijn gezicht krijgen wetende dat mijn PC gewoon werkt.

Favoriete Headset?
Ik heb geen specifieke voorkeur voor een headset. Lange tijd he ik een hele simpele gebruikt toen een Logitech G430 en nu gebruik ik een Siberia SteelSeries.

Waar kan ik je ‘s nachts voor wakker maken?
Eten sowieso. Pizza, roti, McDonalds (ja echt!). Maar even serieus, laat mij gewoon slapen, eten doe ik wel als ik wakker ben 😉

FAVORIETE GAMES

Eenvoud op zijn allerbest!

INSIDE

Van de makers van het fantastische LIMBO kwam ruim 6 jaar na dato eindelijk met een spirituele opvolger in de vorm van INSIDE. Ontwikkelaar Playdead wist mij ook nu weer te verbazen met de op het eerste gezicht simpele presentatie van een prachtige, indrukwekkende platformgame.

Grof en gewelddadig, in alle opzichten een unieke game!

Conker’s Bad Fur Day

Met afstand een van mijn favoriete games voor de Nintendo 64. Indertijd een wonder dat deze game een ooit het licht heeft gezien op een Nintendo console.

Conker is fout, grof, over-the-top, gewelddadig, dronken… Eigenlijk alles wat je nooit zou verwachten van een platformheld. Met Conker’s Bad Fur Day heeft Rare zich voor mij destijds onsterfelijk gemaakt!

Op avontuur met Nathan!

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Dit is gewoon valsspelen maar geeft mij de gelegenheid te vertellen hoe onwijs vet ik de Uncharted-franchise vindt. Dit is de franchise waarvoor het PlayStation merk omarmd. Uncharted 4: A Thief’s End was smullen als vanouds maar tevens het laatste deel in de reeks. Maar goed hoe vaak is er wel niet gezegd dat het laatste seizoen van Friends zou komen? Hoop doet leven!

LAATSTE VIDEO'S

NEEM CONTACT MET ME OP


Via dit formulier kun je contact opnemen!

Waarom zou je dat willen?
Dat weet ik ook niet…

  • Misschien vind je me leuk.
  • Heb je feedback.
  • Heb ik een fout gemaakt.
  • Heb je een leuk complimentje voor me.
  • Is er een game die ik moet uitproberen.
  • Heb je een video gemaakt en wil je tips.
  • Of je wilt mijn collega worden! Yeeeehhh

Wat het ook is, laat het me weten.
Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.
Refresh alleen niet ieder uur je webmail,
Zo snel ben ik nu ook weer niet

[contact-form to=’johan@gamergeeks.nl’][contact-field label=’Wat is je Naam?’ type=’Wat is je naam’ verplicht=’1’/][contact-field label=’Wat is je E-mail?’ type=’e-mail’ verplicht=’1’/][contact-field label=’Wat is je website?’ type=’url’/][contact-field label=’Typ hier je bericht’ type=’textarea’ verplicht=’1’/][/contact-form]