Johan

IN YOUR FACE
JOHAN

Action-adventure
Real Time Strategy, (2D Puzzel) Platform
Action RPG
Racing, Fighting
Sport, MOBA, FPS

Ik ben Johan, naast GamerGeeks ben ik ook daarbuiten werkzaam in de games industrie. De games industrie is zonder twijfel de leukste industrie, eentje waar ik altijd deel van uit wilde maken en inmiddels ook doe. Bij GamerGeeks ben ik uiteraard presentator maar probeer ik ook veel te doen met concepten en vormgeving.

Met GamerGeeks wil ik mij niet beperken tot het maken van enkel reviews, ik probeer dan ook vaak video’s op te nemen om de interactie met de community te zoeken, want lekker ouwehoeren en discussiëren over games dat doe ik graag en ik zeg: the more the merrier!

Als GamerGeek beoordeel ik alles vanuit mijzelf, wat vind ik hiervan? De meningen van ons Geeks komen dan ook niet altijd overeen. En wat te denken van onze kijkers? Ach, smaken verschillen. Als ik iemand met een video kan behoeden voor een fout of juist iets magisch kan aan raden is mijn taak volbracht!

FAVORIETE GAMES

Eenvoud op zijn allerbest!

INSIDE

Van de makers van het fantastische LIMBO kwam ruim 6 jaar na dato eindelijk met een spirituele opvolger in de vorm van INSIDE. Ontwikkelaar Playdead wist mij ook nu weer te verbazen met de op het eerste gezicht simpele presentatie van een prachtige, indrukwekkende platformgame.

Grof en gewelddadig, in alle opzichten een unieke game!

Conker’s Bad Fur Day

Met afstand een van mijn favoriete games voor de Nintendo 64. Indertijd een wonder dat deze game een ooit het licht heeft gezien op een Nintendo console.

Conker is fout, grof, over-the-top, gewelddadig, dronken… Eigenlijk alles wat je nooit zou verwachten van een platformheld. Met Conker’s Bad Fur Day heeft Rare zich voor mij destijds onsterfelijk gemaakt!

Op avontuur met Nathan!

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Dit is gewoon valsspelen maar geeft mij de gelegenheid te vertellen hoe onwijs vet ik de Uncharted-franchise vindt. Dit is de franchise waarvoor het PlayStation merk omarmd. Uncharted 4: A Thief’s End was smullen als vanouds maar tevens het laatste deel in de reeks. Maar goed hoe vaak is er wel niet gezegd dat het laatste seizoen van Friends zou komen? Hoop doet leven!

LAATSTE VIDEO'S