Daar is die! De 76e aflevering van de GamerGeeks Podcast! De geeks Jesper en Jim praten je bij over alles omtrent gaming! De volgende trends, het laatste nieuws en gaming tips, je hoort ze allemaal hier!

Afgelopen week heeft Google zijn streaming-service Stadia uit de doeken gedaan. Een videogame platform zonder bijbehorende doos, box of console. Hoeveel kans heeft het op slagen met de informatie die we nu hebben?

Jim is helemaal losgeslagen over een potentiële game of the year, One Finger Death Punch 2. Jesper verheugt zich op de aankomende Sea of Thieves patch. Epic heeft wederom veel exclusieve titels naar zich toe weten te trekken. En Nintendo zet hard in op indie-titels.

Uiteraard wordt de mailbox geleegd. De geeks beantwoorden vragen zoals het eten uit games die zij zouden willen eten. Ook een vraag voor de show? Stuur deze dan naar podcast@gamergeeks.nl

Liever de audio-versie van de show? We zijn ook te vinden op je favoriete podcast-diensten zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply