Al jarenlang hebben we moeten wachten op een nieuwe Spider-Man game. Nóg langer hebben we moeten wachten op een goede Spider-Man game. Tegenwoordig worden de Marvel licenties, als het gaat om ons favoriet tijdverdrijf, met zorg behandeld. Daarom kreeg Sony Interactive Entertainment de mogelijkheid om met één van de bekendste superhelden aan de slag te gaan. De uitverkoren studio? Insomniac Games, die al Spyro, Ratchet & Clank, Resistance en Sunset Overdrive op het CV hebben staan. Perfect voor een open wereld superheldengame.

In Spider-Man speel je als een 23-jarige Peter Parker die al 8 jaar zijn masker regelmatig opzet om de misdaad in New York te bestrijden als Spider-Man. En hij heeft het niet makkelijk, de huur voor zijn appartement loopt achter, zijn relatie met Mary Jane Watson is kapot en zijn Tante May is continu bezig met vrijwilligerswerk. Zijn strijd wordt nog moeilijker wanneer een mysterieuze groep criminelen “The Demons” New York binnenvallen op zoek naar een dodelijk biowapen.

Jim, die al van kinds af aan Spidey-fan is, heeft urenlang rondgeslingerd, bad guys bevochten en veel web geschoten. Weet Spider-Man de torenhoge verwachtingen waar te maken? Je hoort en ziet alle details in deze uitgebreide video-review!

LET OP:
-Deze review-code is geleverd door Sony Interactive Entertainment/PlayStation
-De video is volledig spoiler-vrij
-De game is gespeeld 2 weken tot een week voor launch. Features en verbeteringen met patches zijn dus niet meegenomen.

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply