Wat een week! Een week boordevol nieuwe games, spannende onthullingen en jawel… zelfs iets nieuws voor Fortnite! Met de komst van een nieuwe John Wick film én game kon de megablockbuster Battle Royale niet uitblijven en dus is de fictieve huurmoordenaar te vinden in de online sensatie. Jim en Jesper geven hun impressies. Over films gesproken, is Pokémon Detective Pikachu het waard voor een bezoekje naar de bioscoop?

Verder geeft Jim zijn impressies over Rage 2. Ubisoft gaat nieuwe games aankondigen die dit jaar nog moeten verschijnen, de Epic Games Store staat weer hevig in de spotlight met alle controverses die daarbij komen kijken, Minecraft gaat concurrentie aan met Pokémon Go en giganten Sony + Microsoft slaan de handen ineen, maar met welk doel?

Uiteraard behandelen we ook weer de vragen die zijn gestuurd naar podcast@gamergeeks.nl waar jij ook naartoe kan mailen!

Liever de audio-versie van de show? Abonneer op je favoriete podcast-service zoals Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply