Alsof er al niet genoeg baanbrekende aankopen werden gedaan binnen gaming, bracht PlayStation deze week een gigantische klap door ontwikkelstudio Bungie – voornamelijk bekend voor hun werk aan de Halo franchise – over te nemen. Terwijl je zou denken dat hun plannen duidelijk zijn om Xbox te ontdoen van potentiële fantastische shooters, lijken de plannen nogal anders.

Verder lieten veel partijen hun financiële rapporten zien aan de aandeelhouders en dat zorgde voor goed nieuws bij Nintendo, sceptische gedachten bij PlayStation en straf voor EA. Het bengeltje van de klas had een dramatische launch wat betreft Battlefield 2042 en de resultaten zijn alles behalve goed. Wat betekent dit voor de franchise? Jim en Jesper – uw hosts – zijn het niet met elkaar eens!

Verder jojo’t een uitgever weer wat betreft de support voor NFT’s, kondigen de makers van Shovel Knight hun nieuwe project aan en proberen de heren antwoord te geven op de vraag wanneer de PlayStation 5 nou eens ‘normaal’ in de winkel kan gaan liggen.

Heb jij een vraag voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply