Stille momenten zijn er niet in de gaming industrie. Terwijl PlayStation bedankte voor aanwezigheid bij de E3, wisten ze nu wel met veel nieuws te komen. Want het is eindelijk tijd om nieuwe partijen toe te voegen aan PlayStation Studios. Maar met een aantal ontwikkelpartijen erbij is het natuurlijk niet zo dat er geen fouten gemaakt kunnen worden, want met het nieuwe Director’s Cut patroon komen wat nare gewoontes naar boven.

Dat niet alleen, ook een groep Indie-ontwikkelaars keren zich tegen PlayStation. Zijn ze aan het zeuren of hebben ze een goed punt? In het midden van dat alles, is er ook nog eens een State of Play uitzending geweest. Genoeg PlayStation om over te praten dus.

Maar is dat alles? Natuurlijk niet, want Nintendo dropte de aankondiging van een OLED-model van de Nintendo Switch. Of Jim gaat upgraden laat hij natuurlijk weten!

Verder is er nieuws over Control, heeft Ubisoft het einde van Assassin’s Creed aangekondigd en weten we wanneer Xbox spelers waarschijnlijk aan de slag kunnen met Deathloop!

Vragen voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply