PlayStation lijkt van koers te willen veranderen. In plaats van een breed portfolio met risico’s en minder succesvolle titels, lijkt het nu te zijn dat gegarandeerde hits de norm moet zijn. En hoe bereik je dat? Als je het aan Sony vraagt door het remaken van Uncharted en The Last of Us. Beide franchises zijn in de ogen van veel gamers nog springlevend en met aankomende fillm- of televisieprojecten zal het ook vast niet in de ogen van het mainstream publiek verwateren. Is het een verstandige keuze om dan juist dit nog meer te achtervolgen of hebben potentiële PS5-spelers juist behoefte aan wat anders?

De heren bespreken de rampzalige launch van Outriders en of er een parel verborgen zit achter alle technische problemen. De potentie en de obstakels van Knockout City en waarom blijft Call of Duty Warzone hun zo erg boeien terwijl het alle frustraties naar boven weet te halen?

In het nieuws nemen Jim en Jeroen je mee door het verhaal achter de multiplayer van Cyberpunk 2077, de Epic Games Store perikelen, het sluiten van multiplayer titels door Ubisoft en een update omtrent de grote gaming events.

Heb je vragen voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply