Dat remasters veel geld opleveren voor uitgevers en ontwikkelaars, dat moge duidelijk zijn. Inmiddels kan je veel discusseren over de kwaliteit van deze heruitgaves van games. Jim en Jesper hebben maar liefst twee grote gevallen waar ze zich over kunnen buigen. Nintendo brengt namelijk The Legend of Zelda: Skyward Sword naar de Nintendo Switch en Blizzard Entertainment komt met een vernieuwde versie van Diablo II naar alle platforms. Waar dient een remaster aan te voldoen en waarom zijn we voor de ene hyped en voor de andere… niet zo?

Blizzconline en een gloednieuwe Nintendo Direct zorgen in ieder geval voor een hoop nieuwe aankondigingen – naast de remasters – en de meningen zijn zoals altijd.. verdeeld! Verder maakt EA de overname van Codemasters compleet, introduceert Xbox wederom een handige functie voor hun next-gen consoles en is Amazon’s MMO weer uitgesteld.

Uiteraard nemen we ook een blik in de mailbox met daarin een uitgebreide mailbox minigame en de vraag of een 4K upgrade voor de Nintendo Switch wel zin heeft.

Heb je ook een vraag voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply