Heeft een ontwikkelaar rechten op game-mechanieken? Als het aan uitgever Warner Bros. ligt wel! Zij hebben het deze week voor elkaar gekregen om een patent vast te leggen op het Nemesis-systeem uit de Middle-earth games. In dit systeem kunnen orcs het gevecht wat ze met de speler hadden onthouden en vervolgens hogerop de ladder klimmen van hun vijandenclan en kunnen ze aanpassingen ondergaan om de volgende confrontatie moeilijker te maken. Dat dit nu door geen enkele andere ontwikkelaar overgenomen is in de gaming-industrie in het verkeerde keelgat gevallen! Jim vertelt je er alles over!

Prince of Persia fans moeten langer wachten op de Sands of Time remake, Blizzard games komen voorlopig nog niet uit, Google Stadia weet meer ontwikkelaars tegen zich te keren en er komen nieuwe titels aan! Final Fantasy XIV krijgt een PS5 versie én een nieuwe uitbreiding. Fans van strategie kunnen hun hart gaan ophalen voor Total War: Warhammer III.

Uiteraard is de mailbox weer flink gevuld met nieuwe vragen! Heb jij er ook eentje voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply