Cyberpunk 2077 is hier! Dat wat een glorieus weekend gamen moest worden, werd een tragedie voor ontwikkelstudio CD Projekt Red. De game kent veel bugs, de PlayStation 4 en Xbox One versies zijn onspeelbaar en iedereen kijkt door de marketingpraat van de studio heen. Veel om over te discusseren dus en de presentatoren van de show hebben zelf natuurlijk ook kunnen proeven van Night City. Hun eerste impressies voor de grootste game van 2020 hoor je uiteraard in deze show!

The Game Awards zijn weer uitgereikt en daarmee heeft The Last of Us Part II een record gevestigd. Maar liefst 7 beeldjes gingen naar de PS4 exclusive, waaronder Game of the Year. Velen op het int0rn3t zien dit als onterecht. Op diezelfde avond zijn ook heel wat nieuwe projecten aangekondigd zoals een nieuwe game met Vin Diesel in de hoofdrol, een terugkerende FPS franchise en een spirituele opvolger van Back 4 Blood!

Uiteraard gaan we ook de mailbox weer legen! Dus heb jij een vraag voor de volgende aflevering van de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply