Hoe ironisch is het dat Call of Duty Black Ops dit jaar de subtitel Cold War draagt en tegelijkertijd ook blijkt dat console-fabrikanten niets anders kunnen dan een koude oorlog voeren? Dat blijkt zeker het geval tijdens de lanceringen van de Xbox Series X en de PlayStation 5. Het tekort aan de consoles is gigantisch en het lijkt er op alsof dat nog eventjes aanhoudt.

Dat het najaar in volle glorie is voor games, dat is zeker het geval. Jim en Jeroen bespreken dan ook een aantal grote titels die we na veel hoop en verwachtingen eindelijk kunnen spelen. Hoe is bijvoorbeeld Call of Duty Black Ops Cold War? Is het online knallen beter dan ooit? Ook ging Jim terug de tijd in met Assassin’s Creed Valhalla, het alweer 12e hoofddeel in de open world franchise gaat dit keer aan de haal met de vikingen. Helaas werd onze harten flink gebroken met de compleet kapotte remake van culthit XIII. Impressies hoor je hier!

In het nieuws bespreken we de lek van Japanse uitgever Capcom, de overname van Codemasters door het moederbedrijf van GTA ontwikkelstudio Rockstar en we hebben een releasedatum voor Bethesda’s Deathloop!

Heb jij een vraag voor de show? Mail deze dan naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply