Voor de 150e aflevering van deze show is het de tijd om eventjes terug te blikken. De simpelere tijden, namelijk toen de PlayStation 4 en de Xbox One hun debuut maakte. Ver voor de eerste aflevering van deze show en ver voordat we ook maar wisten wat ray tracing was en wat 4K betekende. Wat heeft de afgelopen generatie voor gaming betekent en hoe gaan we nu verder?

Verder duiken Jim en Jesper in hun keuze voor next-gen. Heeft de Xbox Series X een kans met de karige line-up en hoe gaan ze hun PlayStation 5 titels eigenlijk spelen? Daarnaast mixen ze de boel op met Fuser en trapt Jeppie in nog wat ballen als het gaat om Rocket League.

In het nieuws deze week; P.T. onspeelbaar gemaakt door uitgever Konami, Mass Effect krijgt eindelijk de langverwachte remaster, Avengers verkoopt niet volgens verwachting, er zijn weer een paar uitstelgevallen en de 00s keren terug!

Uiteraard duiken we ook in deze aflevering weer de mailbox in, inclusief minigame! Heb jij vragen voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Thanks voor de support tijdens de eerste 150 afleveringen!

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply