Is het de moeite waard dat de prijs van games omhoog gaan? Dit is een flink discussiepunt tussen gamers sinds dat PlayStation met de PS5 titels officieel lijkt te hebben aangegeven dat we 70 of zelfs 80 euro moeten gaan betalen voor één titel. Sowieso zijn gamers een beetje op de anti-Sony trein sinds er veel onduidelijkheid is over de remaster van Marvel’s Spider-Man.

Jim en Johan laten een week natuurlijk niet voorbij gaan zonder wat titels te spelen. Zo bespreken ze een opvallende remake – Mafia: Definitive Edition en duikt JIm samen met zijn dwergenvrienden in de grotten van Deep Rock Galactic.

Daarnaast zijn er oud-CEOs die uit zijn op wraak. Een voorbeeld hiervan is Mike Morheim, die jarenlang het bedrijf achter World of Warcraft, Overwatch, Diablo en Starcraft runde en nu een eigen uitgever start om de directe concurrentie aan te gaan.

Verder maken oudere games maken hun opmars op PC platforms, komen er meer verfilmingen en series aan gebaseerd op games, hebben we een flnk prijskaartje voor extra opslag op de Xbox Series S/X en hebben we een datum voor The Game Awards 2020.

Vragen voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply