Net wanneer je denkt dat PlayStation de headlines domineert met hun showcase rondom de PlayStation 5, komt daar Xbox met hun grootste troef in jaren. Volgens de hosts van deze speciale aflevering van de GamerGeeks Podcast is dit iets wat nooit meer gaat voorkomen. Geschiedenis binnen de gaming-industrie is geschreven en deze podcast praat je helemaal bij!

Uiteraard gaan Jesper en Jim het met je hebben over de PlayStation 5. De prijs, releasedatum, launch line-up en meer details zijn bekend gemaakt voor het platform. Niet alleen dat, de eerste pre-order rondes waren complete chaos. Of de heren er eentje hebben weten te krijgen en of ze uberhaupt wel zin hebben in de PS5, dat laten ze je uiteraard weten!

Historie is geschreven. Xbox heeft Bethesda overgekocht. Dat betekent dat franchises zoals The Elder Scrolls, Doom, Wolfenstein, Quake, Fallout en meer nu in handen zijn van Microsoft. Een grote klap voor de concurrentie, die nu niet meer weten of de aankomende titels in de welbekende series uberhaupt nog ooit hun kant op komen.

Geloof het of niet, maar er is nog meer belangrijk nieuws. Het Rotterdamse Vertigo Games is overgekocht door Koch Media, Oculus maakt Virtual Reality betaalbaar en toegankelijk met de Oculus Quest 2, Rayman-bedenker Michel Ancel stopt ermee en Nintendo stopt met de productie van de 3DS.

Daarnaast impressies van Super Mario 3D All Stars en Call of Duty: Black Ops – Cold War én uiteraard duiken de heren de mailbox in! Heb je ook een vraag voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply