Door de hittegolf heeft de show wat minder toeters en bellen dan die je misschien gewend bent van de GamerGeeks Podcast. Daarom hebben Jim en Jeroen de benauwde studio’s ingeruild voor de achtertuin! Gek genoeg begon tijdens het opnemen te donderen en dat lijkt synoniem te staan voor gedoe binnen de gaming-industrie.

De heren beginnen goed met de terugkeer van streamer Dr Disrespect. Wat maakt hem zo goed en gaat hij het redden op zijn nieuwe thuis? Jim en Jeroen zouden natuurlijk geen GamerGeeks zijn als ze niet al wat blauwe plekken hadden opgelopen dankzij Fall Guys. De immens populaire game is al meer dan 2 miljoen keer over de toonbank gegaan bij Steam en dus is een eerste evaluatie hier.

Daarnaast is er ontzettend veel nieuws. Zo zijn ontwikkelaars opgestapt dankzij een trailer die onthuld werd tijdens PlayStation’s State of Play, Microsoft is pissig op Apple vanwege XCloud blokkade, Nintendo kondigt eindelijk een nieuwe game aan en er zijn een aantal games die weer uitgesteld worden….

Heb je vragen voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply