Jim en Johan zijn weer herenigd in deze aflevering van de podcast waar het vooral even bijpraten is geblazen over de games waar zij zich mee hebben zitten vermaken. Van Amerikaanse criminelen op de vlucht tot de gevaarlijkste haai ooit in een game tot moeilijke bazen in Nioh 2, het is weer een gevarieerd game-feestje!

Er zijn ook wat belangrijke dingen aan de gang. Een merkwaardige en onbetrouwbare webwinkel heeft nogal wat stof doen opwaaien. Is het reclame maken voor dit soort bedrijven schadelijk voor de gaming industrie en hoe herken je wanneer een winkel complete onzin verkoopt?Ondertussen is uitgever 2K van plan om hun Mafia franchise nieuw leven in te blazen met heruitgaves van deeltje II en III met daarbij ook nog eens een remake in aantocht. Jim ging de straten van Empire Bay op om te checken wat voor een verbetering de “Definitive Edition” is.

Verder is er nieuws over de System Shock franchise, de bedenker van John Wick wilt opvallende indie-titels naar de televisie halen, ontwikkelstudio achter Doom Eternal reageert op felle kritiek en we legen de overvolle mailbox!

Ook een vraag voor de show? Mail naar podcast@gamergeeks.nl

Published

Comments

No Comments

Leave a Reply